Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 26 27 28 29 »
Це слова однієї з пісень, яку в суботу, 12 травня в кіноконцертному залі «Ювілейний» заспівають заслужені артисти України Дмитро та Назарій Яремчуки. Жіночий клуб «Ініціатива» вже отримав від киян підтвердження щодо участі в урочистостях до Дня Матері. Перше опісля Великодня засідання по підготовці травневих акцій було особливо піднесеним та насиченим.   ... Читати далі »
Переглядів: 499 | Додав: Admin | Дата: 16.04.2012

Напередодні Великодня міський голова Херсона Володимир Сальдо, секретар міської ради, президент жіночого клубу «Ініціатива» Зоя Бережна разом з іншими представницями нашої організації, керівниками різних рівнів у Свято-Духівському кафедральному соборі привітали Архієпископа Херсонського і Таврійського Іоанна зі святом Христового Воскресіння. Владика Іоанн побажав гостям, їх близьким та рідним Божого благословіння, освятив паски і яйця. Архієпископ Іоанн подарував кожному Великоднє послання Владики херсонській пастві та нову книгу «Храми Херсона».

Нехай благодать Воскреслого Господа нашого Ісуса Христа буде з усіма нами по всі дні до кінця віку!
Воістину Христос Воскрес!

Переглядів: 514 | Додав: Admin | Дата: 13.04.2012

Минуло 10 років відтоді, коли керівником міста херсонці обрали Володимира Сальдо. 30 березня 2002 року він вперше переміг на виборах Херсонського міського голови, а 12 квітня 2002 року склав урочисту присягу вірно служити громаді Херсона та одержав символічний ключ від міста з рук свого попередника – Миколи Ординського.

Кажуть, що вибір професії – це друге народження людини. Будівельник за фахом, В.Сальдо обіймає посаду, що за світовою практикою є господарською, де кожний наступний рік роботи додає досвіду, чіткого бачення подальших перетворень, результативності конкретних справ.

Під час урочистої сесії міської ради, що відбулася 10 років тому, звертаючись до громади, В.Сальдо зазначив: «Сподіваюс ... Читати далі »
Переглядів: 546 | Додав: Admin | Дата: 10.04.2012

Які гарні пісні присвячені матерям! «Чорнобривці», «Про рушник»… Наші рідненькі співають нам найлагідніші колискові, їхні руки найтепліші, а домашні пиріжки пахнуть і смакують просто неймовірно. Ці та інші спогади сповнили серця представниць творчої групи жіночого клубу «Ініціатива» під час робочого засідання, присвяченого підготовці до Дня Матері. Таким уже є стиль роботи нашого лідера, секретаря міської ради Зої Бережної: вона максимально стимулює уяву команди, аби результат був блискучим і винятковим. Ми традиційно запрошуємо на свято Клуб трійнят, багатодітні родини, майбутніх моряків, потужних зірок, проводимо благодійну акцію, готуємо відеофільми. Інше питання – чим здивувати запрошених, кому адресувати з ... Читати далі »
Переглядів: 539 | Додав: Admin | Дата: 09.04.2012

Під час інтенсивної роботи над нашими численними проектами додаткові сили та натхнення нам дарують думки про світле Великоднє свято і представниць жіночого клубу «Ініціатива», які у квітні відзначають день народження! Безперечно, символічно, що матусі подарували їм життя у такий чарівний час. Кожна іменинниця – як справжня квітка – яскрава, самодостатня, унікальна, завжди прагне до світла і досконалості… Наш квітневий букет розкішний, і радісно відкриваємо для вас імена головних героїнь місяця. ... Читати далі »
Переглядів: 557 | Додав: Admin | Дата: 02.04.2012

У жіночому клубі «Ініціатива» - поповнення! До нашого дієвого гурту доєдналася голова Херсонської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Рада жінок-фермерів України», кавалер ордена княгині Ольги ІІІ ступеня Віра Олександрівна Машинська. Нова представниця взяла участь у робочому засіданні клубу. На нас очікує «гарячий» травень із випускним балом дітей-сиріт та урочистим святкуванням Дня Матері. На часі не менш актуальна робота – благоустрій Покровського скверу… Добрі справи будемо робити разом!


Переглядів: 746 | Додав: Admin | Дата: 30.03.2012

Жіночий клуб «Ініціатива» щиро вітає херсонців із Днем визволення нашого міста від німецько-фашистських загарбників! Ми щасливі жити в мирі. Ми хочемо, щоб наші діти та онуки ніколи не знали, що таке війна. Ми безмежно вдячні таким людям, як колишній учасник підпільної організації «Хлопці з Карантинного», наш давній друг Семен Тихонович Темний, представниця жіночого клубу «Ініціатива», ветеран Великої Вітчизняної війни Тамара Георгіївна Жирнова та багато інших шановних і мудрих захисників. Міцного здоров’я вам, рідненькі, радості і постійних підтверджень того, що ви нам дуже потрібні!

Переглядів: 524 | Додав: Admin | Дата: 13.03.2012

Вітаємо!!!
    
Вихованки студії східного танцю "АМАНІ данс", яку очолює представниця жіночого клубу "Ініціатива" Інна Бережна, стали переможницями чемпіонату південного регіону "Таврія данс"! У наполегливому змаганні 6 та 7 квітня у херсонському комплексі "Фрегат" взяла участь 881 танцівниця з нашої та сусідніх областей.
    
У НАШИХ - ДВА ПЕРШИХ МІСЦЯ! Згідно з рішенням журі, Анастасія Синякова визнана кращою у номінації "Ракс шаркі-дебют". А її тезка (теж учениця Інни Бережної) Настя Котик перемогла всіх красивих конкуренток у номінації "Ракс шаркі-початківці"! ... Читати далі »
Переглядів: 476 | Додав: Admin | Дата: 12.03.2012

Бажаємо вам солодкого життя в усіх відношеннях - насиченого, змістовного, смачного...


Переглядів: 434 | Додав: Admin | Дата: 08.03.2012

Серед красунь та розумниць жіночого клубу «Ініціатива» є представниці, які в березні відзначають день народження! Запам’ятайте ці важливі дати та імена!
    08.03 - Ірина Олександрівна Доценко
    09.03 - Лариса Миколаївна Сонько
    12.03 - Емма Олександрівна Сизих
    14.03 - Світлана Вікторівна Береш
    15.03 - Тетяна Вікторівна Памірська
    19.03 - Надія Олексіївна Калініченко
    21.03 - Надія Тихонівна Дурова
    22.03 - Ірина Володимирівна Корольова
    24.03 - Ольга Іванівна Бовкун
    26.03 - Вікторія Валеріївна Пишна
Переглядів: 639 | Додав: Admin | Дата: 06.03.2012