Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 27 28 29
Кожна людина найбільше проявляє себе у ставленні до Матері , цим вимірюється людяність кожного з нас, щедрість нашої душі, внутрішнє багатство. У 2005 році жіночий клуб «Ініціатива» відновив традицію відзначення Дня Матері у Херсоні. З цієї нагоди ми організовуємо традиційні благодійні акції, масштабні концерти та вшановуємо відомих жінок нашої області. У 2012-му свято розпочнеться в суботу, 12 травня о 13. 00 в кіноконцертному залі «Ювілейний». Відповідальна група вже розпочала роботу над сценарієм заходу і запросила в Херсон деяких столичних зірок (їх імена ви дізнаєтеся пізніше). Особливо важливий момент – визначення номінанток для нагородження. Нам дуже хочеться врахувати думку широких кіл людей – отож, ми очікуємо на ваші пропозиції! Представниці жіночого клубу «Ініціатива» шукають кращих матерів та приймають заявки щодо кількості запрошень на концерт. Ви можете також звертатися і на сайт. Тримайте з нами зв’язок!

Переглядів: 509 | Додав: Admin | Дата: 05.03.2012

Цієї весни виповнюється 3 роки від дня спорудження скульптури Покрови Божої Матері - справжньої окраси Херсона, тепер уже одного із символів нашого міста, улюбленого пам’ятника городян, біля якого так приємно відпочити і відчути духовне піднесення. Це місце прекрасне завжди: у будні і в свята, за будь-якої погоди… Божа Матір дарує нам сили, спокій, натхнення, любов – і ми теж маємо відповідати на це добрими справами. Наш жіночий клуб ініціював відкриття скульптури, ми доклали максимум зусиль для реалізації цієї ідеї і тепер постійно дбаємо про те, щоб у Покровському сквері було красиво! На всіх цих етапах нам допомагали небайдужі люди. Сьогодні настав час готуватися до нового – зеленого, квітучого сезону! Опісл ... Читати далі »
Переглядів: 471 | Додав: Admin | Дата: 28.02.2012

Президент жіночого клубу «Ініціатива», секретар міської ради Зоя Бережна завітала в гості до Наталі Тофтул - херсонки, яка 7 січня народила трьох хлопчиків. Новоспечені представники «Клубу трійнят» почуваються дуже добре; Максим, Костянтин та Артем упевнено набирають вагу і готові посміхатися сонечку, яке дуже скоро стане весняним! Прогулянки обіцяють бути комфортними. Зоя Яківна передала підшефним дарунок від мережі дитячих супермаркетів «Тралі-валі» - дві зручні, сучасні, красиві коляски. Наші маленькі обов’язково будуть здорові! Ми будемо уважно стежити за їх розвитком… А коли виростуть, вони стануть такими ж добрими спонсорами, як їх дорослі друзі!

Переглядів: 551 | Додав: Admin | Дата: 23.02.2012

У День Захисника Вітчизни колектив Херсонського навчально-виховного комплексу – загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9 радісно вітав у своїх стінах міську організацію ветеранів Великої Вітчизняної війни. Для учнів організували незабутні зустрічі у навчальних аудиторіях, конференц-залі та музеї історії школи. Родзинками дня стали вірші випускника цього навчального закладу, ветерана Великої Вітчизняної війни Анатолія Мамая та спогади визволителя Херсона, учасника бойових дій Дмитра Перетяпка. Господинями заходу традиційно були представниці жіночого клубу «Ініціатива»: наш президент, секретар міської ради Зоя Бережна, директор школи №9 Людмила Мартинюк та керівник ветеранського клубу «Патріот Вітчизни» Тамара Жирнова. Завершив день святковий вогник з оригінальними подарунками та виступами танцювальних і вокальних колективів.

Переглядів: 560 | Додав: Admin | Дата: 23.02.2012

Жіночий клуб «Ініціатива» радісно і дружно вітає нашу вірну представницю - енергійну, емоційну і дуже начитану людину, засновницю мережі «Учбова книга» Ганну Валеріївну Лісову з днем народження!
    
Відсьогодні число Ваших років закінчується на цифру «нуль» - і це знову початок захопливої книги Вашого життя!
    
Ми засвідчуємо Вам почуття безмежної поваги, глибокої шани та від усього серця зичимо добра, наснаги, благополуччя!
    
Нехай життя дарує Вам радість, удачу, а успіх та оптимістична енергія сприяють Вам у всіх починаннях.
    
Усі представниці жіночого клубу «Ініціатива» щиро вдячні Вам за добрі поради і справи, які Ви щоденно даруєте людям!
Переглядів: 440 | Додав: Admin | Дата: 22.02.2012

 Жіночий клуб «Ініціатива» відвідав Храм Успіння Божої Матері під час Божественної Літургії перед мощами блаженної Мотрьони Московської . Ця святиня прибула до нас за благословіння архієпископа Херсонського та Таврійського Іоанна.

Блаженна стариця Мотрьона Дмитрівна Никонова, або просто матінка Мотрьона, Мотрьонушка, Матрьоша, як називали її близькі люди, ще за життя могла творити чудеса.

Молитвою та святою водою зцілювала від хвороб, духовним передбаченням застерігала від небезпек і лих. До неї ішли за допомогою у безнадійних та безвихідних ситуаціях. Вона заспокоювала: все буде добре. Молилася - і лихо відступало. Завдяки особливому дару матінка допомогла багатьом людям, шанували її ще за життя. А після смерті її було причислено до лику святих.

Переглядів: 588 | Додав: Admin | Дата: 17.02.2012

Херсонський міський голова Володимир Сальдо та
Архієпископ Херсонський і Таврійський Іоанн

Сердечно вдячні херсонцям за щедру підтримку та благодійну працю, завдяки яким споруджено скульптуру образу Божої Матері, що неодмінно покровительствуватиме нашому місту, всім родинам, захищаючи від негараздів, додаючи сил і впевненості у дні прийдешньому.

Та запрошують Вас на свято духовності - урочисте відкриття скульптури образу Божої Матері "Покрова", яке відбудеться у День Матері, 10 травня 2009 року о 12 год., у сквері біля міського РАГСу по вул. Жовтневої революції.
Переглядів: 920 | Додав: lunaways | Дата: 08.05.2009

1-10 11-20 ... 261-270 271-280 281-287