Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 ... 28 29 »

Щиро вітаємо вас із Днем державного Прапора та Днем Незалежності України!

Сімейні свята ми любимо з дитинства - бо вони уособлюють для кожного з нас домашнє тепло, радість спілкування, очікування духовного оновлення та змін на краще. Серпневі державні свята - це насправді сімейні дні, привід для єднання великої української родини... Ми обов'язково маємо почуватися щасливими на нашій землі - серед золотих просторів життєдайної пшениці, під безмежними небесними просторами блакиті! ... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: Admin | Дата: 23.08.2015

За значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги та високу професійну майстерність головному лікареві комунального закладу «Херсонська міська клінічна лікарня імені Є.Є.Карабелеша», вірній представниці "Ініціативи" Аллі Павлівні МАЛИЦЬКІЙ присвоєно почесне звання «ЗАСЛУЖЕНИЙ ЛІКАР УКРАЇНИ»! Вітаємо, радіємо, пишаємося!

http://www.seaclinic.ks.ua/news/ukaz-prezidenta.html

Переглядів: 430 | Додав: Admin | Дата: 21.06.2015

27 червня в Херсоні відбудеться фінал 5 ювілейного конкурсу краси "Miss Зірковий берег - 2015". Захід обіцяє бути красивим та яскравим, організатори планують здивувати глядачів грандіозним шоу. А поки триває підготовка до нього, що традиційно пердбачає зустріч конкурсанток із президентом жіночого клубу "Ініціатива" Зоєю Бережною. У затишній атмосфері фешн-кафе Zефір дівчата почули від добре відомої та успішної жінки чимало корисних життєвих порад та історій! ... Читати далі »

Переглядів: 432 | Додав: Admin | Дата: 11.06.2015

У Міжнародний день захисту дітей жіночий клуб "Ініціатива" завжди проводив унікальні благодійні та розважальні заходи - цього разу ми об'єднали їх на нашій улюбленій території Покровського скверу. Свято проходило під гаслом "Подаруй дітям сонечко" - і всім його свідкам та учасникам насправді було сонячно від запальних конкурсів, концертних номерів, дарунків та безмежного обміну позитивною енергією. Нехай усі дітки завжди почуваються захищеними і разом з дорослими щасливо і довго живуть під мирним небом! ... Читати далі »

Переглядів: 457 | Додав: Admin | Дата: 03.06.2015

22 травня 2015 року - у День Святого Миколая Чудотворця - у Покровському сквері Херсона відбулася традиційна благодійна акція "Підготуй сироту до випускного балу".

Жіночий клуб "Ініціатива" проводить цей захід 12-й рік поспіль. У 2015-му представниці клубу допомогли в підготовці до балу двом десяткам випускників - допомогли їм придбати одяг, взуття, зробити зачіски тощо. Спеціально до свята відбувся чудових талановитих вихованців - друзів "Ініціативи" та талановито ... Читати далі »

Переглядів: 492 | Додав: Admin | Дата: 22.05.2015

Жіночий клуб "Ініціатива" та наш президент Зоя Яківна Бережна одими з перших в Україні започаткували святкування Дня Матері у знак ушанування материнської любові та вірності, самопожертви і доброти. 10 травня 2015 року День Матері у Херсоні знову відзначили широко та щиро. Матерів вітали в обласному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша - за участі відомих колективів "Оазис", "Радість", "Віва Дансер", театру "Чудеса", студіїї східного танцю Amani Dance за керівництва Інни Бережної, звичайно ж, акторів театру і заснованого нами Клубу Трійнят. ... Читати далі »

Переглядів: 641 | Додав: Admin | Дата: 12.05.2015

Третій міський фестиваль майбутніх мам "Пузики-карапузики" став мегапозитивним дарунком херсонцям до Дня Матері. Для "Ініціативи" це був особливо зворушливий та хвилюючий захід, оскільки тут були також учасниці попередніх фестивалів зі своїми дітками! Ми дружно і весело пройшлися від Покровського до Потьомкінського скверу з усіма майбутніми і сьогоднішніми мамами та бабусями і з величезним задоволенням прослухали слінг-майстерклас від центру "Кроха". Молимося за здоров'я наших дітей разом! ... Читати далі »

Переглядів: 502 | Додав: Admin | Дата: 10.05.2015

10 травня о 10:00 запрошуємо херсонців стати свідками унікального та найбільш оптимістичного фестивалю "Пузики-карапузики"! Майбутніх мам закликаємо доєднатися до цієї традиційної акції з численними приємностями та дарунками! Будь ласка, телефонуйте 0992347106 або 0505603840.

Переглядів: 533 | Додав: Admin | Дата: 30.04.2015

Жіночий клуб «Ініціатива» продовжує готувати святкові подарунки до Дня Матері. 10 травня в облмуздрамтеатрі усім херсонським жінкам свою щиру та високопрофесійну творчість подарує народний артист України, співак, композитор, музикант Павло Дворський! Минулого разу до блискучого концерту нашого давнього та вірного друга гармонійно долучилася його родина – дружина й два сини. 2015-й принесе ще більше приємних сюрпризів! Це свято Херсон запам’ятає надовго!

Переглядів: 489 | Додав: Admin | Дата: 25.04.2015

Дорогі херсонці!
Шановне духовенство!

Щиросердно вітаю вас із Великоднем!

Це воістину одне з найбільш світлих і радісних християнських свят, що дарує піднесення і добрі сподівання! ... Читати далі »

Переглядів: 473 | Додав: Admin | Дата: 11.04.2015