Головна » 2013 » Травень » 22 » Будьте взаємно красивими!­
13:21
Будьте взаємно красивими!­
Закінчується навчальний рік, лунають останні дзвоники... А ми вже підбили підсумки благодійної акції "Підготуй сироту до випускного балу - 2013"! Ось лише деякі з них:

- цьогорічна акція є ювілейною - десятою;
- ми підготували до свята 17 юнаків та дівчат;
- наші випускники найкрасивіші!

Святкові урочистості проходили у будівлі Херсонської міської ради, біля скульптури Покрови Пресвятої Богородиці, у Свято-Духівському кафедральному соборі та ресторані "Платон". Випускників та їх опікунів вітали в.о. міського голови, президент жіночого клубу «Ініціатива» Зоя Бережна, виконуючий обов’язки секретаря Херсонської єпархії Української Православної церкви отець Максим та представниці жіночого клубу "Ініціатива". Кожен із дітей-сиріт отримав матеріальну допомогу від в.о. міського голови, солодкі свічки у вигляді пасок та книги духовного змісту.

Кожного року наша Зоя Яківна готує до випускного балу дівчинку-сироту на ім'я Анастасія (саме так звали її маму...) Анастасія 2013 року виявилася людиною особливої зовнішньої та внутрішньої краси. Під час фіналу акції "Підготуй сироту до випускного балу" вона дуже майстерно і вдумливо прочитала вірш Ліни Костенко:

  ... І в житті, як на полі мінному,
  я просила в цьому сторіччі
  хоч би той магазинний мінімум:
  — Люди, будьте взаємно ввічливі! —
  і якби на те моя воля,
  написала б я скрізь курсивами:­
  — Так багато на світі горя,
  люди, будьте взаємно красивими!­



Переглядів: 633 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0