Головна » 2015 » Травень » 12 » День Матері
21:20
День Матері

Жіночий клуб "Ініціатива" та наш президент Зоя Яківна Бережна одими з перших в Україні започаткували святкування Дня Матері у знак ушанування материнської любові та вірності, самопожертви і доброти. 10 травня 2015 року День Матері у Херсоні знову відзначили широко та щиро. Матерів вітали в обласному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша - за участі відомих колективів "Оазис", "Радість", "Віва Дансер", театру "Чудеса", студіїї східного танцю Amani Dance за керівництва Інни Бережної, звичайно ж, акторів театру і заснованого нами Клубу Трійнят.

Спеціальні нагороди в номінації "Жінка року" у 2015-му здобули Ірина Григорівна Мельник, Олена АнатолІЇвна Донцова, Людмила ВасилІвна Карлова, Дар'я Аркадївна Липська і Наталя Олексіївна Луньова.

На численні прохання херсонців свою щиру та високопрофесійну творчість їм знову подарував народний артист України, співак, композитор, музикант Павло Дворський зі своєю родиною.
Часи змінюються - але є свята і традиції, яким зраджувати просто неможливо. Жіночий клуб "Ініціатива" щиро дякує усім учасникам та організаторам Дня Матері у Херсоні, а всім Матерям - за безмежну любов, витримку і те, що вони є.



Публікації про свято

http://www.kherson.pro/news.php?act=see&cat_act=2&cat=11&id=7719

http://fakti.ks.ua/aktualno/3166-v-hersone-proshel-koncert-ko-dnyu-materi.html

Відео

http://tviyplus.com.ua/Novini/V-Hersoni-vidznachili-Den-materi-12-05-2015

https://www.youtube.com/watch?v=WsomSbWcQKA

Переглядів: 642 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0