Головна » 2012 » Грудень » 20 » День Святого Миколая
20:50
День Святого Миколая
Тільки для чемних!

У День Святого Миколая жіночий клуб «Ініціатива» створив спеціальні команди, аби встигнути приділити максимум уваги тим, хто її потребує. Ми побували в Обласному будинку дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи, дитячому будинку «Теремок», відвідали домівки наших друзів та встигли зробити чимало інших добрих справ.

Наш президент, т.в.о. міського голови, секретар міської ради Зоя Бережна разом з однодумцями урочисто відкрила ясла-садок №33 на вулиці Ладичука.

Тим часом херсонський "Клуб трійнят" у кафе "Золотий ключик" не на жарт розкріпостився та виявив унікальні таланти щодо співів, танців, апетиту і вміння дивувати. Спеціально для клубу "Ініціатива" родина Кузюків спекла дивовижних Миколайчиків! Магазини дитячих товарів «Чух-чух», «Тралі-валі» та багато інших благодійників підготували для наших трійнят чимало дарунків. А унікальних Миколайчиків, заряджених дивовижною позитивною енергією, ми передали у дитячий будинок «Теремок»…



Миколи Гайдученко, Бабенко, Бойко, Джиганський, Клименко, Лобода від імені інших представників єдиного в Україні «Клубу Миколаїв» разом із клубом «Ініціатива» привітали сиріт-випускників 2013 року. У міськвиконкомі під час акції «Успішні Миколаї Херсона – дітям» дарували корисні теплі речі, солодощі, енциклопедії… Відтепер у житті молодих людей розпочалося нове життя! Старував традиційний проект «Підготуй сироту до випускного балу» - а значить, нашим новим друзям слід бути чемними та сміливими! У інших аспектах їм допоможуть представниці «Ініціативи»…



Ми ще неодноразово будемо повертатися до подій цього дня. Тому що отримали неймовірну кількість вражень і маємо намір продовжувати робити добро незалежно від календаря. Життя триває!
Переглядів: 664 | Додав: lunaways | Рейтинг: 0.0/0