Головна » 2013 » Квітень » 8 » Як "Ініціатива" у міській раді збиралася
15:56
Як "Ініціатива" у міській раді збиралася
Розширене засідання жіночого клубу "Ініціатива" розпочалося з привітання іменинниць, ушанування найактивніших учасниць та знайомства з новими представницями. До нашого дієвого гурту доєдналися Наталі Марченко, Ольга Фурсенко, Лариса Щепьоткіна та Олеся Маркітан!

В "Ініціативі" справи підсумовують між Днями Матері. Президент клубу Зоя Бережна підготувала грунтовну доповідь щодо зробленого клубом. Ми згадували наші численні благодійні проекти, рекордні паради і заходи з благоустрою, розглядали яскраві фото та емоційне відео. Добрі справи клубу відзначені щирою вдячністю городян та нагородою регіонального конкурсу "Благодійна Херсонщина"!


Найближчим часом на нас очікує День пам'яті трагедії на Чорнобильській атомній електростанції, Великдень, День Довкілля, День Перемоги, відкриття мамологічного центру... Кульмінацією травня чи навіть десятиліття стане День Матері та відзначення ювілею жіночого клубу "Ініціатива". Головні подіі, пов'язані з цими святами, ми вирішили провести в суботу, 18 травня. Попереду дуже багато гарного. Долучайтеся!




Переглядів: 505 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0