Головна » 2012 » Червень » 1 » Яскраві події
22:16
Яскраві події
Міжнародний день захисту дітей запам’ятається херсонцям низкою щирих, яскравих і дуже різноманітних подій. Жіночий клуб «Ініціатива» разом з міським головою Володимиром Сальдо розпочав літо щедрим та веселим святом для Клубу трійнят. Конкурсну і концертну програму від вокально-естрадної студії «Дебют» гармонійно доповнили смачні частування і корисні дарунки, які виявилися особливо вагомими для двох родин, чиї трійні цього року ідуть у перший клас.
    
Наші представниці відвідали Обласний будинок дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи та Херсонський дитячий садок загального розвитку №15 – і теж не з «пустими руками». Приємно, що цього разу свій внесок у «кошик подарунків» клубу зробили і чоловіки: підприємець Олег Баркаренко підготував для малюків захопливі оздоровчі приладдя від магазину «Спорт».
    
Президент клубу, секретар міської ради Зоя Бережна особисто привітала випускників Дитячої художньої школи на відкритті виставки у галереї «Синій кіт», а ще разом з міським головою Володимиром Сальдо вирушила до Храму Успіння Божої Матері. Насправді хід реставраційних робіт Зоя Яківна контролює двічі на день, але цього разу на зустріч запросили журналістів – аби історичні зміни зафіксувало око відеокамер…
     
Міжнародний день захисту дітей був надзвичайно насичений! Ми розповіли далеко не все і ще обов’язково повернемося до подій 1 червня… Але варто згадати про ще одне вагоме свято цього дня: красивий ювілей шановної представниці жіночого клубу «Ініціатива», директора Центрального відділення ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» у м. Херсон Галини Оксентіївни Дмитренко.
    
Шановна Галина Оксентіївна! Нехай життя дарує Вам радість, удачу, а успіх та оптимістична енергія сприяють Вам у всіх починаннях!
    
Щиро дякуємо Вам за роботу в жіночому клубі «Ініціатива»! Сердечно зичимо гарних та вірних друзів, відвертості та доброзичливості оточуючих, щоб відчувати щастя від зробленого, примножувати можливості високих результатів власної праці, а нові успіхи зробити запорукою прибутків!

  
 
Переглядів: 484 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0