Головна » 2012 » Серпень » 25 » Херсон – місто квітів
21:02
Херсон – місто квітів
В одній із перших незалежних країн колишнього СНД - Латвії - є дивовижний фестиваль квіткових килимів. Він проходить у місті Вентспілс вже 12 років. Захід є міжнародним: цього серпня у ньому взяли участь херсонці! Представниця жіночого клубу «Ініціатива», керівник магазину «Жасмін» Світлана Іванівна Кордяк не просто спостерігала за унікальними чарівними перетвореннями Вентспілса, але й власними руками разом зі своєю командою створила захопливий квітковий килим!
    
Щойно херсонці повернулися у рідне місто, вони вирішили провести фестиваль квіткових килимів у Херсоні. Сміливу ідею першим підтримав жіночий клуб «Ініціатива». Ми переконані, що наш новий проект вразить усіх городян і гостей Херсона! Це буде неперевершений дарунок місту на день народження! 15 вересня на набережній Ушакова ви станете свідками справжнього дива!
   
Президент жіночого клубу «Ініціатива», секретар міської ради Зоя Бережна затвердила протокольні доручення з підготовки та проведення конкурсу квіткових килимів у рамках святкування Дня міста. До акції долучилися департамент житлово-комунального господарства, управління культури, споживчого ринку Херсонської міської ради, вище професійне училище сервісу та дизайну, найактивніші флористи.
    
Аби перший херсонський фестиваль квіткових килимів пройшов успішно, слід докласти дуже багато зусиль… Ми сподіваємося на вашу підтримку!

Переглядів: 635 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0