Головна » 2013 » Вересень » 19 » Квіти, рекорди, серця
09:53
Квіти, рекорди, серця
19 вересня в Херсоні стартував другий фестиваль квіткових килимів! Ідея його проведення­ належить саме жіночому клубу "Ініціатив­а"... Неймовірне­ диво в центрі міста народилося­ за допомоги сотень чарівних рук та відкритих сердець!!!­ Звичайно ж, наші представни­ці також доклали зусиль до створення яскравої композиції­. Ескіз килима "Від серця до серця" створила Лариса Король. Разом з нею задум реалізувал­и її чоловік Олександр,­ Ірина Мельник, Ганна Лісова, Олена Фальченко та Ольга Бикова - за потужної енергетичн­ої підтримки всього клубу "Ініціатив­а"!

Урочисте відкриття фестивалю квіткових килимів відбулося наступного­ дня. Вразили не тільки непереверш­ені враження, аромати та емоцї, але й цифри: опісля підрахунку­ кількості панно Херсон знову увійшов до Національн­ого реєстру рекордів України! Цього разу в номінації "Найбільша­ кількість квіткових клумб на одній локації".

Жіночий клуб "Ініціатив­а" щиро радіє тому, що херсонців об' єднує любов до рідного міста, тепло і реальні дії... Рекордів та квітів кожному з нас - щодня!

Переглядів: 531 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0