Головна » 2012 » Грудень » 30 » Вечір пам'яті Олега Васильовича Мішукова
16:58
Вечір пам'яті Олега Васильовича Мішукова
Рухаємося обраним курсом!

У Херсонському академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша пройшов вечір пам'яті доктора філологічних наук, професора, заслуженого діяча мистецтв України Олега Васильовича Мішукова. Світлана Іванівна Захарова щиро дякувала всім, хто прийшов на вечір пам'яті її сина - друга, вчителя, керівника, режисера, політика, людини... Теплі та щирі слова цього вечора промовляли голова обласної ради Віктор Пелих, ректор ХДУ Олександр Ходосовцев, директор Академічного ліцею ім. О. В. Мішукова Тетяна Томіліна, начальник УМВС України в нашій області Валерій Літвін, проректори, актори і багато інших херсонців.



Він ніколи не був моряком - але завжди був капітаном! Олега Мішукова згадують як особистість із неперевершеними здобутками та звичайними людськими слабкостями, тонким почуттям гумору. У його ліцеї навчалася наша представниця Інна Бережна - але про те, хто її мама, Олег Васильович дізнався тільки на випускному...



Наш президент, т.в.о. міського голови, секретар міської ради Зоя Бережна розповіла, наскільки згуртованими були депутати під час прийняття рішення про присвоєння професору звання "Почесний громадянин міста Херсона" і якою гармонійною була співпраця з головним режисером заходів до Дня міста... Вічна йому пам'ять!
Переглядів: 676 | Додав: lunaways | Рейтинг: 0.0/0