Головна » 2012 » Червень » 21 » Не зволікай!
23:04
Не зволікай!
Інформація з санбюлетеню, який висить перед одним із кабінетів Інституту онкології: «Кожні 35-37 хвилин в Україні виявляється новий випадок захворювання на рак молочної залози і щогодини помирає жінка від даної патології. Рівень захворюваності за останні 40 років збільшився більше ніж у три рази».
    
Клуб «Ініціатива» провів нове засідання робочої групи з профілактики та боротьби з раком молочної залози. Аби на цю проблему звернула увагу максимальна кількість жінок, ми розробили тексти відповідних листівок. У липні заплановано установлення скриньок для збору коштів на придбання медичного обладнання. З цією ж метою розглядається питання відкриття спеціального розрахункового рахунку.
    
Симптоми, профілактика та лікування раку молочної залози потребують пильної уваги та професійних консультацій. Сьогодні ж ми публікуємо одну з порад, яка у будь-якому випадку може стати для вас корисною.
    
Змініть спосіб життя. Забудьте образи, пробачте СЕБЕ та інших, навчіться ЛЮБИТИ весь навколишній світ, не обманюйте себе та інших, не заздріть, не лицемірте, не робіть аборти. А головне - з радістю приймайте все, що приносить нам новий день.
Переглядів: 449 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0