Головна » 2014 » Лютий » 25 » Шановні Херсонці!
14:19
Шановні Херсонці!
В Україні відбуваються складні суспільно-політичні процеси, які впливають на соціально-економічний стан кожної громади. Херсон – не виняток.

В такий час важливо не розгубитися, не панікувати. Не провокувати протистояння, а самоорганізуватися і самодисциплінуватися. Представницьким органом жителів міста Херсона є її рада.

Я звертаюся до вас, депутати Херсонської міської ради із закликом консолідувати зусилля на вирішення нагальних соціально-економічних проблем міста, громади, показати приклад толерантності, виваженості, відповідальності перед  виборцями, як самоврядного органу місцевої влади, закликаю працювати  в інтересах жителів Херсона.

Багатотисячна громада дала нам, депутатам, право представляти її інтереси, забезпечувати життєдіяльність міста, підтримувати правопорядок на вулицях, організовувати роботу шкіл, дитячих садків, закладів культури та спорту, лікарень, виплачувати своєчасно заробітну плату працівникам бюджетної сфери, організовувати харчування дітей, лікування людей та багато  іншого.

Керуючись  інтересами громади, закликаю Вас, шановні херсонці, проявити, як завжди, виваженість, спокій, терпимість один до одного.

Наше місто завжди було гостинне та привітне. За більшу частину свого життя, яке я прожила в Херсоні, переконалася – тут живуть мирні, добрі люди, патріоти свого міста та країни. Ми маємо різні погляди та віросповідання, але нині  маємо показати, що ми єдина громада. Україна в нас одна і ми не допустимо її розколу! Наше завдання – забезпечити цілісність Української державності.

Боже, дай нам мудрості і єдності!

Т.в.о. міського голови,
секретар міської ради                                                                     Зоя Бережна

Переглядів: 399 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0