Головна » 2013 » Березень » 24 » «Шкільна королева-2013»
16:12
«Шкільна королева-2013»
Фінал ІІ обласного конкурсу «Шкільна королева» пройшов учора в ХДУ з надзвичайним успіхом! Усі без винятку учасниці виявили унікальні здібності та таланти! Власне, це і було головною метою заходу – надати ученицям можливість максимального самовираження на великій сцені та виявити найбільш яскравих зірок.

Жіночий клуб «Ініціатива» і особисто наш президент, в. о. міського голови, секретар міської ради Зоя Яківна Бережна забезпечили організаторам конкурсу всебічну підтримку. Клуб підготував дарунки та квіти для кожної учасниці, а на переможниць очікували спеціальні призи!

У першій віковій категорії професійне журі визнало кращою Ганну Кононенко. У другій перемога за Веронікою Курган. А в третій віковій групі головні вітання приймала Анастасія Новолоцька!

Жіночий клуб «Ініціатива» щиро дякує своїм представницям з агентства «ST Models» за вдалу реалізацію цікавого проекту! Ми бажаємо усім учасницям та глядачам свята «Шкільна королева» щоденних перемог у навчанні та роботі, а ще обов’язково бути щасливими, творити добро і активніше долучатися до благодійних справ жіночого клубу "Ініціатива»!
Переглядів: 398 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0