Головна » 2014 » Липень » 15 » Стануть тихими наші двори...
09:46
Стануть тихими наші двори...

Жіночий клуб "Ініціатива" висловлює глибоку подяку колективам Херсонської міської клінічної лікарні, лікарень імені Тропіних і Лучанського та особисто їх головним лікарям за дуже своєчасну та необхідну допомогу нашим співвітчизникам, які готуються до відправлення у зону АТО.

Сьогодні президент "Ініціативи" Зоя Бережна побувала у частині 3056 внутрішніх військ МВС України, аби поспілкуватися з військовими перед серйозним випробуванням та передати їм аптечки від медичних працівників. Справа дуже актуальна, але багато в чому ще залишається потреба. Як ми вже писали, це маски, плащі, накидки, обладнання для польового душу, бензопила, казани, батарейки, маскувальні сітки для техніки, намети для 2-3 осіб, тенти для польовоі кухні, набори кольорових ручок і багато іншого...

Жіночий клуб "Ініціатива" звертається до всіх небайдужих херсонців із проханням надати вкрай важливу підтримку нашим захисникам! Будь ласка, телефонуйте за номером 0675516863 (Зоя Яківна Бережна) або завітайте безпосередньо до військової частини 3056, що знаходиться в Херсоні на вул. Паровозній, 36.

Переглядів: 498 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0