Головна » 2013 » Січень » 15 » Стартували зірково!
13:26
Стартували зірково!
Початок нового 2013 року запам’ятається жіночому клубу «Ініціатива» приємними клопотами щодо проведення унікальних зимових свят.

Шість років тому ми підтримали ідею проведення міського християнського фестивалю «Острів Різдва», який уперше відбувся на базі гімназії №3 за ініціативи духовенства та інтелігенції Херсона. Сьогодні захід являє собою незабутнє свято духовності, що збирає під різдвяною зіркою учнів та вихованців недільних шкіл та кращі художні колективи. Серед їх керівників – талановиті представниці клубу «Ініціатива» Ольга Кузнєцова, Наталя Луньова і багато інших. Яскраве свято для численних глядачів гала-концерту подарували близько 300 артистів. За участь у VІ міському християнському фестивалі «Острів Різдва» всі колективи були нагороджені дипломами та тематичними подарунками; за лаштунками на кожного учасника акції чекали солодкі подарунки від в.о. міського голови, секретаря міської ради, президента «Ініціативи» Зої Бережної.

Звичайно, зараз у нашої Зої Яківни коло турбот збільшилося у десятки разів, але це не заважає їй приділяти величезну увагу благодійним справам і піклуватися про наймолодших громадян Херсона. У ці дні в.о. міського голови відвідала чимало дитячих садочків для ознайомлення з умовами перебування їх вихованців. А маленькі городяни теж побували в гостях у секретаря міської ради! Потужна команда дитячого будинку «Теремок» влаштувала веселе дійство з колядками та танцями прямо в кабінеті Зої Бережної! Звичайно, гості з Різдвяною зіркою отримали у знак подяки щедрі дарунки - солодощі та іграшки.

Херсонський навчально-виховний комплекс – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №9 традиційно зустрів учасників вогника «Старий Новий рік» для міської організації ветеранів Великої Вітчизняної війни, яку очолює Володимир Якович Куций. Господинями щедрувальної акції були представниці жіночого клубу «Ініціатива»:  директор школи №9 Людмила Мартинюк та керівник ветеранського клубу «Патріот Вітчизни» Тамара Жирнова. Наша наймолодша представниця, шановна Тамара Георгіївна постала перед друзями у кількох  нових образах - а танцювала, як завжди, бездоганно!Херсонський навчально-виховний комплекс – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №9Херсонський навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №9

У новорічних свят є своя неповторна атмосфера, вони наповнюють наші серця родинним теплом і затишком, вірою та любов’ю. Їх учасники продемонстрували яскраві приклади любові до життя, щирість, оптимізм! Попереду дуже багато роботи: підготовка концерту до Міжнародного жіночого дня «Весна у маминих обіймах», конкурсу краси «Міс Херсон-2013», Дня Матері, відзначення 10-річного ювілею «Ініціативи»... Ми віримо в успішність і результативність 2013-го! Усе в наших силах!
Переглядів: 383 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0