Головна » 2015 » Лютий » 2 » У Херсон завітала казка
18:32
У Херсон завітала казка

Президент жіночого клубу "Ініціатива" Зоя Бережна привітала чарівну представницю нашої організації, директора дитячої художньої школи Юлію Сліпіч та її талановитий колектив з успішним проведенням ІІІ Міжнародного конкурсу малюнку «Ілюстрація до народної казки». Нагородження переможців відбулося в кіноконцертному залі "Ювілейний". Окрім маленьких херсонців, на свято завітали переможці та лауреати з Миколаєва, Ніжина, Хмельницького і Чернігова.

Медалісти та лауреати отримали заслужені відзнаки, дипломи та подарунки, зокрема матеріали для творчості, книги і каталоги конкурсу. Довершили незабутні враження від свята казкова розважально-ігрова програма «Пригоди тітоньки Кози» від Херсонського обласного театру ляльок та перегляд нового українського мультиплікаційного фільму «Бабай».

Нагадаємо: конкурс «Ілюстрація до народної казки» був започаткований у 2011 році. Цього разу у творчому змаганні взяли участь понад 2000 учасників із 126 навчальних закладів 9 країн: Білорусі, Болгарії, Індонезії, Казахстану, Литви, Росії, Сербії, Угорщини та України.
Журі визначило 101 лауреата та 15 медалістів ІІІ Міжнародного конкурсу малюнку «Ілюстрація до народної казки».

Роботи учасників та переможців можна подивитися на сайті www.konkurs-skazka.ks.ua

Переглядів: 598 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0