Головна » 2012 » Жовтень » 6 » Вітаємо наймудріших!
19:49
Вітаємо наймудріших!
Південний Херсон разом з усією нашою державою відзначає два дуже важливі професійні свята: День юриста і День вчителя! З цієї нагоди в області провели низку яскравих концертів та визначили кращих фахівців своєї справи. Грамотами Міністерства юстиції України нагороджено лише двох професіоналів нашої області! Однією з них є представниця жіночого клубу "Ініціатива", приватний нотаріус Інна Бережна!

Інша наша представниця - директор Інституту зрошуваного землеробства, керівник Південно-степового науково-інноваційного центру Раїса Вожегова відзначена почесним званням «Заслужений діяч науки і техніки України»!

Жіночий клуб «Ініціатива» об’єднує справжніх професіоналів! Ми пишаємося кожною з наших представниць, щиро вітаємо пані Інну та пані Раїсу з поважними відзнаками і готуємо теплі слова для володарок майбутніх нагород!


Ми безмежно вдячні самовідданим людям, що відповідають за ваги справедливості у нашому житті та дарують скарби знань! Усім юристам і викладачам - міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, відчуття повноти й неповторності життя, Божої благодаті у мирі, любові та злагоди, натхнення, щастя й людської шани!
Переглядів: 480 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0