Головна » 2012 » Вересень » 3 » З неба зірвем грона зірок!
20:47
З неба зірвем грона зірок!
Жіночий клуб «Ініціатива» розширює коло друзів і знайомиться з досвідом роботи кращих представників третього сектору! Днями ми повернулися зі Львова, де відбувся тренінг «Посилення ролі громадських організацій в розвитку громади».

Разом з активістами Центральної, Північної, Південної та Східної України, а також АР Крим ми зміцнювали знання і навики щодо міжсекторного партнерства та вивчали успішний досвід діяльності львівських громадських організацій.
   
Навчальний візит організувало Товариство Лева – легендарна, дієва і надзвичайно авторитетна громадська організація, створена у Львові ще у 1987 році. Давнє місто демонструє прогресивні приклади підтримки третього сектору, міжсекторної взаємодії на локальному рівні, розвитку туризму тощо. Ми зустрілися з секретарем Львівської міської ради Василем Павлюком, побачили та почули чимало корисного і цікавого…
    
До речі, незадовго до цієї зустрічі – а саме 17 серпня – у Національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької відбувся творчий вечір поета Богдана Пастуха. Наш львівський друг багато разів приїздив у Херсон на запрошення жіночого клубу «Ініціатива», був учасником відкриття скульптури Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Матері і численних інших акцій. Цього разу наш президент, секретар міської ради Зоя Бережна особисто підіймалася на сцену львівського театру, аби висловити захоплення творчістю Богдана Пастуха і передати йому вітання від жіночого клубу «Ініціатива», усіх херсонців – поціновувачів його поезії та духовної діяльності. Родзинкою вечора став виступ керівника студії східного танцю «АМАНІ данс» Інни Бережної. Випадково чи закономірно, ведучі тренінгу теж були в театрі 17 серпня і висловлювали щире захоплення херсонцями, яких не могли не запам’ятати…
   
Ми ще неодноразово повернемося до літніх подій. Жіночий клуб «Ініціатива» окрилює натхнення, дружба і любов. Будемо жити відповідно до гімну Товариства Лева:
Разом - вперед! Разом у крок!
Руху народного поступ сталевий
З неба зірвем грона зірок
ми присягали Леву! 
Переглядів: 414 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0