Головна » 2012 » Вересень » 1 » За Знання!
20:56
За Знання!
Жіночий клуб «Ініціатива» разом з усією країною натхненно і радісно зустрічає новий навчальний рік! Наш президент, секретар міської ради Зоя Бережна, керівник ветеранського клубу «Патріот Вітчизни» Тамара Жирнова та приватний підприємць Геннадій Севастьянов зранку зі щедрими дарунками відвідали Херсонський навчально-виховний комплекс – загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №9 , яку очолює представниця клубу Людмила Мартинюк. Нещодавно директор школи відзначила славний ювілей – і ми також радо вітали нашу вірну, мудру, елегантну пані з приємної іменинної нагоди… Цей навчальний заклад, без сумніву, є одним із кращих в місті, його колектив бере участь в усіх без винятку акціях жіночого клубу. Ми щиро вдячні шановній Людмилі Володимирівні за її досвідченість, чуйність, відкритість та незгасаючий оптимізм!
   
Наша представниця Ольга Анатоліївна Наталіна провела сьогодні до першого класу свого сина Олега, а ще першокласниками стали дітки двох родин із нашого клубу трійнят! Олександра, Валерія, Богдан Сугаки та Анастасія, Світлана і Олександра Козловські розпочали навчання у загальноосвітній школі №54! Жіночий клуб «Ініціатива» допомагав їм наповнювати рюкзаки необхідним приладдям заздалегідь. Та й рюкзаки зручні принагідно подарував!
   
Вищу школу ми теж не могли оминути увагою: завітали на День Знань у Херсонському національному технічному університеті, аби особисто привітати новоспечених студентів і студенток – майбутніх представниць клубу, а перш за все нашого давнього і вірного друга, доктора технічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України Юрія Миколайовича Бардачова. Голова ради ректорів вищих навчальних закладів Херсонщини давно підтримує добрі ініціативи нашого клубу. Цього разу Юрій Миколайович обіцяв надати всебічну підтримку благодійній акції «Збережемо здоров’я жінки». Зокрема, в університеті буде встановлено скриньку зі збору коштів, а перші внески до неї зробить ректорат. За розвитком подій буде уважно стежити наша інша представниця – доктор технічних наук, професор Надія Андріївна Соколова…
   
Урочистості Херсонського державного університету та Академічного ліцею ім. О. В. Мішукова відбулися в кіноконцертному залі «Ювілейний». Цю традицію започаткував Олег Васильович Мішуков – і саме зі спогадів про нього розпочинали свої виступи міський голова Херсона Володимир Сальдо, начальник управління освіти і науки ОДА Андрій Яценко… Сьогодні справу Вчителя продовжують ректор ХДУ, доктор біологічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Олександр Євгенович Ходосовцев, директор Академічного ліцею Тетяна Юріївна Таміліна і вдячний багатотисячний колектив викладачів, студентів та учнів. Навчальний рік розпочинається успішно – і цьому радіють усі люди на землі і на небесах…
   
Мало хто з нас не відчуває 1 вересня серцем. Це своєрідний Новий рік і влучна нагода замислити бажання… Нехай вони здійснюються!
   
Переглядів: 455 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0