Головна » 2012 » Серпень » 12 » Збираємо кошти для допомоги Максиму Наливкіну
21:24
Збираємо кошти для допомоги Максиму Наливкіну
Учасниці конкурсу «Міс Бікіні Херсон 2012» провели благодійну акцію зі збору коштів на реабілітацію Максима Наливкіна – 12-річного херсонця, який потрапив до реанімації з інсультом, витримав дуже складні хірургічні втручання і зараз потребує післяопераційної реабілітації у Німеччині.
    
«В усіх світових конкурсах краси номінація «Міс Благодійність» є однією з найпрестижніших - в Україні вона присутня тільки в одному зі змагань. Ми вважаємо, що красуні разом із винятковими зовнішніми даними повинні мати гармонійний внутрішній світ. Також подібні акції привертають увагу суспільства на необхідність допомогти тим, хто цього потребує», - прокоментувала захід голова оргкомітету «Міс Бікіні Херсон» Анастасія Корсун.
    
У кожної з конкурсанток були опломбовані скриньки для збору коштів. Прогягом дня дівчата зверталися до відвідувачів ТРЦ «Фабрика» з проханням про пожертви для реабілітації Максима Наливкіна. Усі зібрані гроші передадуть сім’ї дитини, а під час фіналу конкурсу оголосять, хто зібрав найбільшу суму та виборов титул «Міс Благодійність» і приз від ТРЦ «Фабрика».
    
Нагадаємо: фінал конкурсу «Міс Бікіні Херсон 2012» відбудеться 17 серпня о 21. 00 біля готелю «Фрегат». Проект здійснюється за підтримки секретаря міської ради, президента жіночого клубу "Ініціатива" Зої Яківни Бережної.
   
Переглядів: 385 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0