Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 ... 28 29 »

Нapoднoму xудoжньому кoлeктиву cиcтeми Mініcтepcтвa oсвіти і нaуки Укpaїни xopeoгpaфічнoму aнcaмблю «Paдіcть» Xepcoнcькoгo Цeнтpу дитячoї та юнацької творчості міської ради виповнилося15 років! Жіночий клуб "Ініціатива" радо вітає увесь дружний колектив, його випускників та найталановитіших керівників, прекрасних представниць "Ініціативи" Наталю Луньову та Вероніку Poзcуждaй з красивим ювілеєм! Дякуємо вам за вашу творчість, самовідданість і талант! Численних звершень вам, визнання, добра, любові і радості! ... Читати далі »

Переглядів: 586 | Додав: Admin | Дата: 19.03.2016

Серед красунь та розумниць жіночого клубу «Ініціатива» є представниці, які в березні відзначають день народження! Запам’ятайте ці важливі дати та імена! ... Читати далі »

Переглядів: 826 | Додав: Admin | Дата: 11.03.2016

Жіночий клуб "Ініціатива" та наш президент Зоя Яківна Бережна одими з перших в Україні започаткували святкування Дня Матері у знак ушанування материнської любові та вірності, самопожертви і доброти. Сьогодні Жіночий клуб "Ініціатива" традиційно заздалегідь починає підготовку до відзначення Дня Матері. Цього року ми запросимо Вас на святкові урочистості у суботу, 14 травня, на 16:00. А зараз приймаємо пропозиції щодо номінанток на звання "Матір року" і вітаємо ініціативи щодо організації заходу!

Переглядів: 546 | Додав: Admin | Дата: 10.03.2016

Дорогі і прекрасні, чарівні і неперевершені Жінки!

Сердечно вітаю вас із 8 Березня - прекрасним весняним святом, днем кохання, радості і світла!
У цей день, як ніколи, звідусіль лунають теплі слова, що передають захоплення жіночою вродою, чуйністю та турботою.

Щиро бажаю вам міцного здоров’я, щедрої долі, достатку, уваги й турботи від близьких, жіночого щастя, любові та добра.

Нехай усе ваше життя буде наповнене приємними несподіванками, радісними подіями та успіхами! Будьте завжди молоді, кохані та щасливі!

Зі словами любові і подяки,
щиро ваша
Зоя Бережна

Переглядів: 465 | Додав: Admin | Дата: 08.03.2016

                                 Стоит февраль, весны предтеча,
                                 Последний часовой зимы
                                 И вдохновенно ждем мы встречи,
                                 Ждем новых встреч и ждем любви.

 

 

Європейська назва лютого походить від латинського слова «фебруаріус», що означає «очищення». Це був останній місяць року за старим календарем, час очищення. Новий рік завжди треба починати без старих «нашарувань»… ... Читати далі »

Переглядів: 745 | Додав: Admin | Дата: 01.02.2016

Під час новорічних та різдвяних свят Жіночий клуб "Ініціатива" привітав чимало родин та організацій - серед них херсонський Центр Матері та Дитини.

Жіночий клуб "Ініціатива" завжди допомагав Центру Матері та Дитини, сьогодні ж наші представниці увійшли до складу ініціативної групи щодо належного фінансування закладу та захисту від його закриття. ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: Admin | Дата: 15.01.2016

                  Я дерево, я сніг, я все, що я люблю.
                  І, може, це і є моя найвища сутність.

                                                               Ліна Костенко

Січень - перший місяць календарного року. Назва його походить від слова «сікти»: мороз у цей період січе, і люди сікли ліс, готуючи ділянки під нові поля. Наші предки вважали, що немає кращого місяця від нього, бо якщо «січень сніжний та холодний, то рік буде хлібородний» або «якщо в січні холодно, то цілий рік буде не голодно». ... Читати далі »

Переглядів: 804 | Додав: Admin | Дата: 03.01.2016

Дорогі друзі!

Щиро вітаємо вас з Новорічними та Різдвяними святами!

Бажаємо, щоб великі зимові свята щедро подарували вам добро, любов, злагоду, благодатні здобутки, що є джерелом щастя й добробуту. Нехай удача, здоров’я та сонячне світло не покидають ваші оселі, а життєва дорога устеляється благородними справами та плідними звершеннями. Щасливої вам долі, благополуччя, сімейного затишку в оточенні рідних та близьких людей, ... Читати далі »

Переглядів: 420 | Додав: Admin | Дата: 31.12.2015

Дорогие друзья! У красивой и талантливой херсонки - Юлии Надточий (Корниловой) 1980 года рождения в 2011 году была обнаружена злокачественная опухоль (рак). Была сделана операция и проведена химиотерапия. Юля смогла победить болезнь. Но сейчас новый случай онкозаболевания!!! Диагноз - хондросаркома. Необходимо дорогостоящее лечение! Просим Вас не оставаться равнодушными и по возможности помочь этой замечательной девушке, жене и маме 8-летней доченьки побороть болезнь! Номер карты ПриватБанка 5168 7572 0525 3349 - Надточий Юлия Викторовна.

За дополнительной информацией можно обращаться по номеру +380503539081 - муж, Илья Надточий.

Спасибо всем огромное за помощь! Будем благодарны за поддержку ... Читати далі »

Переглядів: 480 | Додав: Admin | Дата: 20.12.2015

19 грудня у дитячому клубі-кафе "Золотий ключик" відбулося чудове і прекрасне свято для заснованого "Ініціативою" та єдиного в Україні Клубу трійнят! Під час святкового вогника ми з величезним задоволенням спостерігали за тим, як зросли наші веселі друзі, а ще раділи знайомству з новими представниками клубу - родиною Аксенових, чиї трійнята народилися 9 вересня 2014 року. Щиро вітаємо усіх слухяних та чудових дітлахів із Днем Святого Миколая! Радості вам, тепла і затишку кожного дня! ... Читати далі »

Переглядів: 489 | Додав: Admin | Дата: 19.12.2015