Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 24 25 26 27 28 29 »
Сьогодні – день народження найпершого друга жіночого клубу «Ініціатива», члена-кореспондента Академії будівництва України, Херсонського міського голови Володимира Васильовича Сальдо!
    
Ми раді вкотре засвідчити провіднику нашої потужної команди глибоку шану, любов, щиру вдячність за підтримку спільних проектів! Жіночий клуб «Ініціатива» добре знає, який цікавий життєвий шлях Ви пройшли: відмінне навчання у Криворізькому гірничорудному інституті та отримання офіцерського звання, робота в Монголії радником і опанування монгольської мови за півроку, спорудження головних будівель Херсона і захоплення боксом… Ви дуже любите дітей, не боїтеся нового – і тому до 56-го дня народження ми підготув ... Читати далі »
Переглядів: 480 | Додав: Admin | Дата: 11.06.2012

Міжнародний день захисту дітей жіночий клуб «Ініціатива» закликав багатьох небайдужих людей сприйняти як чудовий привід зупитинися у вирі безкінечних клопотів, виявити особливу увагу до мешканців інтернатів та дитячих будинків і вкотре показав приклад такої турботи. Ми обіцяли повернутися до подій 1 червня – і сьогодні хочемо пригадати гостини в Обласному будинку дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи та Центрі реабілітації дітей-інвалідів. Наші давні друзі щиро зраділи подарункам і запросили нас подивитися чудові святкові програми. Представниці жіночого клубу «Ініціатива» засвідчилися, що цей рік пройшов дуже успішно: дітлахи багато чому навчилися і виявили чимало нових талантів і навичок! ... Читати далі »
Переглядів: 420 | Додав: Admin | Дата: 11.06.2012

Президент "Ініціативи", секретар міської ради Зоя Бережна разом з представницями клубу відвідали Благовіщенський жіночий монастир у селищі Приозерне Білозерського району Херсонської області. Ми передали настоятельці монастиря матінці Анастасії кошти, зібрані у День Матері під час благодійної акції «Від серця до душі». Благовіщенський монастир колись був одним із найкрупніших в Україні. Сьогодні на його території віруючі здійснюють будівельні роботи. За 2 роки зроблено дуже багато. Настоятелька показала територію колишнього монастиря, розповіла його історію, поділилася планами на майбутнє. Будемо брати участь у відродженні святині! Долучайтеся! ... Читати далі »
Переглядів: 479 | Додав: Admin | Дата: 07.06.2012

Міжнародний день захисту дітей запам’ятається херсонцям низкою щирих, яскравих і дуже різноманітних подій. Жіночий клуб «Ініціатива» разом з міським головою Володимиром Сальдо розпочав літо щедрим та веселим святом для Клубу трійнят. Конкурсну і концертну програму від вокально-естрадної студії «Дебют» гармонійно доповнили смачні частування і корисні дарунки, які виявилися особливо вагомими для двох родин, чиї трійні цього року ідуть у перший клас. ... Читати далі »
Переглядів: 484 | Додав: Admin | Дата: 01.06.2012

Що може бути більш красномовним, ніж слова? Тільки вчинки! Саме вони свідчать про справжні почуття і думки, вони сильніше за слова і служать критерієм правди. Вчинки представниць жіночого клубу «Ініціатива», які народилися у червні, говорять про велич їх прекрасної і безвідмовної душі. Кожна наша іменинниця мила, приваблива, гарна, енергійна та доброзичлива! Запам’ятайте, шановні, головних героїнь місяця! ... Читати далі »
Переглядів: 442 | Додав: Admin | Дата: 01.06.2012

60 % українських жінок помирають від раку молочної залози – у країнах Європейського Союзу 94% хворих виліковуються. Показник захворюваності на рак молочної залози в нашій області суттєво перевищує середній по державі: відповідно 92 і 68 випадків на 100 тисяч населення… Жіночий клуб «Ініціатива» прийняв дуже відповідальне рішення: ми розпочинаємо потужну інформаційну та благодійну акцію, спрямовану на профілактику, боротьбу з раком молочної залози на Херсонщині та придбання необхідного медичного обладнання. Робочу групу з реалізації цього життєво важливого проекту очолила представниця жіночого клубу «Ініціатива», головний лікар Херсонського обласного онкодиспансеру Ірина Сокур. Здоров’я жінок ми маємо захистити спільними зусиллями! Нам дуже потрібні ваша допомога, знання і бажання! ... Читати далі »
Переглядів: 453 | Додав: Admin | Дата: 30.05.2012

Саме таку назву мав звітний концерт зразкового ансамблю танцю "Радість", незмінним керівником якого є представниця жіночого клубу «Ініціатива» Наталя Луньова. Святкова програма тривала понад 3 години! Творчий сезон колектив завершив «зоряним» випуском: цього року троє із чотирьох одинадцятикласників вирішили присвятити життя хореографії і поступити до відповідного вищого навчального закладу. Бажаємо випускникам успішного вступу, а решті танцюристів «Радості» - переможної участі у фестивалі «Зоряні крила» в Скадовську!
Переглядів: 383 | Додав: Admin | Дата: 28.05.2012

Пролунали останні дзвоники – а значить, відбулося насправді всенародне свято учнів, їх батьків, друзів, учителів та багатьох інших людей. У складі жіночого клубу «Ініціатива» чимало сумлінних, чарівних, мудрих освітян. Серед них – директор Херсонського загальноосвітнього навчально- виховного комплексу №11 Світлана Дудченко та директор Херсонського навчально-виховного комплексу – загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9 Людмила Мартинюк. Президент клубу, секретар міської ради Зоя Бережна особисто привітала ці колективи під час зворушливих урочистостей, де лунали останні дзвоники, вальси і дуже гаряче билися серця… Щасливої дороги нашим випускникам! ... Читати далі »
Переглядів: 506 | Додав: Admin | Дата: 25.05.2012

Під час робочого засідання жіночий клуб «Ініціатива» підбив підсумки святкування Дня Матері, подякував його найактивнішим організаторам і учасникам та відзначив творчі колективи, що виступили на сцені кіноконцертного залу «Ювілейний». Ми завершили великий серйозний проект, нам зовсім не соромно дивитися в очі нашим та всім іншим мамам і дуже приємно чути теплі відгуки щодо цього проекту. Справу здійснили гідно – але на цьому робота не закінчується! Президент клубу, секретар міської ради Зоя Яківна Бережна запропонувала нашій жіночій команді ідеї проведення цілої низки нових важливих акцій – ми одноголосно їх підтримали. Та й традиційні проекти ніхто не відміняв! Найближчим часом маємо гідно зустріти Міжнародний день захисту дітей… ... Читати далі »
Переглядів: 461 | Додав: Admin | Дата: 24.05.2012

Жіночому клубу «Ініціатива» випала честь першим привітати херсонців з Міжнародним Днем Матері - під час театралізованої концертної програми в кіноконцертному залі «Ювілейний». Кожна запрошена гостя із порогу відчула такий прийом, наче свято відбувається на її честь: у холі разом з господинями заходу привітно посміхалися мами, намальовані учнями Херсонської дитячої художньої школи. Ми провели благодійну акцію «Від серця до душі» на підтримку Благовіщенського жіночого монастиря, показали кращі архівні відеоматеріали з історії клубу, а також телевізійне вітання голови Херсонської облдержадміністрації Миколи Костяка, начальника УМВС України в Херсонській області Валерія Літвіна і багато інших щирих поздоровлень. ... Читати далі »
Переглядів: 475 | Додав: Admin | Дата: 13.05.2012