Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 25 26 27 28 29 »
10 травня виповнилося 3 роки від дня встановлення в Херсоні скульптури Покрови Божої Матері. З цієї нагоди жіночий клуб «Ініціатива» у Покровському сквері організував зустріч усіх небайдужих до пам’ятної події. Ми згадали історію реалізації цього унікального проекту, промовили молитви за здоров’я наших дітей, усіх херсонців та добрих людей і запалили свічки пам’яті про тих, кого вже немає разом з нами. Член Конгресу літераторів України, поетка Людмила Крижановська написала вдумливий «Гімн Богородиці»:

О Богородице, заступнице святая! 
Твої покрови сонценосні захищають
Усе живе, що в світі ти благословила.
Як навесні цвіте твоїй Любові сила!
Ти – Мудрі ... Читати далі »
Переглядів: 518 | Додав: Admin | Дата: 11.05.2012

Сьогодні херсонці побачили найкрасивіших випускників 2012 року! Це сталося під час підбиття підсумків акції «Підготуй сироту до випускного балу». Представниці жіночого клубу «Ініціатива» допомогли 28 юнакам та дівчатам обрати і придбати дуже ошатне і зручне вбрання, зробити вишукані зачіски…

Учасники урочистостей зібралися в Херсонському міськвиконкомі, де випускники та їхні опікуни отримали з рук міського голови Володимира Сальдо пам’ятні дипломи, запашні троянди та чудові подарунки. Потім свято перемістилося до Покровського скверу. Біля скульптури Покрови Божої Матері архієпископ Херсонський і Таврійський Іоанн благословив присутніх на добру і вірну путь: випускникам належить зробити вірний вибір, про ... Читати далі »
Переглядів: 450 | Додав: Admin | Дата: 07.05.2012

Представниця жіночого клубу «Ініціатива», доктор технічних наук Надія Соколова запросила нас до Херсонського національного технічного університету на Міжнародну науково-практичну конференцію молодих учених і студентів «Молодь у світі сучасних технологій». У відкритті конференції взяли участь ректор ХНТУ, доктор технічних наук Юрій Бардачов та секретар міської ради, президент жіночого клубу «Ініціатива» Зоя Бережна. Технології забезпечення конкурентоспроможності регіону обговорювали не тільки українські, але й російські дослідники. До речі, співорганізаторами акції є Ростовський державний економічний університет та Університет дружби народів ім. П. Лумумби (Росія).

Переглядів: 427 | Додав: Admin | Дата: 05.05.2012

Будь собою, розквітаючи весною,
Смійся травневими зливами,
Пробіжися калюжами вразливими,
Засумуй над скреслою кригою,
Розвій тривогу з відлигою,
Поцілуй вітерець розхристаний,
Помандруй до далеких пристаней,
В серце чиєсь увірвись блискавицею,
Віддяч за кохання росу сторицею,
Погляд коханий забери із собою,

Наповнюй цю землю красою! Саме такими відвертими, сміливими, динамічними словами ми вітаємо іменинниць травня – яскравих і неповторних представниць жіночого клубу «Ініціатива».  Ось вони, героїні місяця: 

01.05 - Вероніка Валеріївна Міщишина
03.05 - Тетяна Анатоліївна Коломоєць
06.05 - Юлія Михайлівна Дядченко
09.05 - Ольг ... Читати далі »
Переглядів: 443 | Додав: Admin | Дата: 01.05.2012

На початку пленарного засідання XVII сесії міської ради міський голова Володимир Сальдо нагородив представницю жіночого клубу «Ініціатива» Емму Олександрівну Сізих почесною грамотою. Емма Олександрівна - президент Південного регіонального відділення Фонду інвалідів Чорнобиля, інвалід 2-ї групи ЧАЕС. Почесною грамотою наша представниця відзначена за активну життєву позицію, підтримку Чорнобильського руху, принциповість та з нагоди 26-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС.
Переглядів: 447 | Додав: Admin | Дата: 30.04.2012

Сьогодні в Херсонській обласній державній телерадіокомпанії «Скіфія» відбувся запис програми «Спілкування» про підготовку до Дня Матері. Журналіст Оксана Мелещенко запросила до студії представниць жіночого клубу «Ініціатива» Ірину Качур, Ірину Скрипку, Світлану Грибун і нашого президента, секретаря міської ради Зою Бережну. Зоя Яківна підготувала сюрприз: вона промовила вступне слово, а потім вибачилася і залишила нас у термінових справах під час відеоогляду останніх акцій клубу. Як з’ясувалося, обидві пані Ірини та Світлана вперше брали участь у студійній передачі, але їхній телевізійний дебют став успішним! Вони щиро і вдумливо розвинули теми, порушені президентом, а також згадали своїх мам. Не забувайте дякувати мамам за життя!

Переглядів: 446 | Додав: Admin | Дата: 27.04.2012

 За підтримки жіночого клубу "Ініціатива" ансамбль танцю "Радість" вирушає в Дніпропетровськ для участі в міжнародному дитячому фестивалі "Щасливе дитинство в колі друзів"! Широкому та вимогливому колу учасників і глядачів акції наші земляки представлять чотири хореографічні композиції: "Велика перерва", "Справа в капелюсі", "Під яскравим сонечком виростають соняхи" та "Квіти України". Керівник колективу, вірна представниця жіночого клубу Наталя Луньова разом зі своїми вихованцями буде в Дніпропетровську протягом чотирьох днів. Під час концерту до Дня Матері в Херсоні ансамбль танцю "Радість" виступить з подвійним натхненням, а великий Дніпропетровськ ще довго буде згадувати щирість та майстерність дітей Комишан і Білозерки...

Переглядів: 535 | Додав: Admin | Дата: 26.04.2012

 Через тривожні події в Дніпропетровську фестиваль "Щасливе дитинство в колі друзів" відмінили... Ансамбль "Радість" щойно повернувся додому. Автобус змінив маршрут у зворотний бік поблизу Каховки. Нашим пощастило більше, ніж тим, хто їхав з Росії, Білорусі або був у Дніпропетровську...
Переглядів: 432 | Додав: Admin | Дата: 26.04.2012


Ганна Гнатівна Сліпіч із сином Анатолієм та онуком Павлом
Переглядів: 510 | Додав: Admin | Дата: 23.04.2012

Позашкільна робота та естетичне виховання є дуже важливими для формування гармонійної особистості! Зважаючи на це, жіночий клуб «Ініціатива» підтримав проведення у Херсоні першого міського конкурсу краси і таланту серед учениць «Шкільна королева - 2012». 16 учасниць змагалися у трьох вікових категоріях на сцені Херсонського державного університету. Кожний конкурсний вихід демонстрував неабиякі особистісні риси талановитих красунь, їх надзвичайний артистизм, комунікабельність, а також впевненість у собі та віру в перемогу… Погодьтеся, у наш час це так потрібно! Визначити кращих було складно, як ніколи. Ми розподілили титули «Міс Грація», «Ніжність», «Фото» тощо і зрештою оголосили імена переможниць у кожній віко ... Читати далі »
Переглядів: 456 | Додав: Admin | Дата: 18.04.2012