Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 28 29 »

Жіночий клуб "Ініціатива" визначив ключові моменти підготовки до традиційних акцій весни: День Довкілля біля скульптури Пресвятої Богородиці, День Матері, благодійна акція "Підготуй сироту до випускного балу" і багато інших.

... Читати далі »

Переглядів: 511 | Додав: Admin | Дата: 17.03.2015

Дорогі і прекрасні, чарівні і неперевершені Жінки!

Сердечно вітаю вас із 8 Березня - прекрасним весняним святом, днем кохання, радості і світла!
У цей день, як ніколи, звідусіль лунають теплі слова, що передають захоплення жіночою вродою, чуйністю та турботою.

Щиро бажаю вам міцного здоров’я, щедрої долі, достатку, уваги й турботи від близьких, жіночого щастя, любові та добра.

Нехай усе ваше життя буде наповнене приємними несподіванками, радісними подіями та успіхами! Будьте завжди молоді, кохані та щасливі!

Зі словами любові і подяки
щиро ваша
Зоя Бережна

Переглядів: 477 | Додав: Admin | Дата: 07.03.2015

25 лютого 2015 року у Херсоні вдруге відбувся неординарний масштабний благодійний захід - телерадіомарафон   н "Україна - понад усе!" на допомогу військовим, який зібрав понад 105 тисяч гривень. Як і попереднього разу, жіночий клуб "Ініціатива" мав за честь долучитися до цієї надзвичайно благодійної акції і зробив вагомий матеріальний і духовний внесок на підтримку наших захисників. У прямому ефірі Херсонської облдержтелерадіокомпанії "Скіфія" "Ініціативу" представляли наш незмінний президент Зоя Бережна, директор відомої мережі магазинів "Учбова книга" Ганна Лісова та керівник Херсонського регіонального прес-офісу ПриватБанку Оксана Мелещенко. Жіно ... Читати далі »

Переглядів: 441 | Додав: Admin | Дата: 07.03.2015

Президент жіночого клубу "Ініціатива" Зоя Бережна привітала чарівну представницю нашої організації, директора дитячої художньої школи Юлію Сліпіч та її талановитий колектив з успішним проведенням ІІІ Міжнародного конкурсу малюнку «Ілюстрація до народної казки». Нагородження переможців відбулося в кіноконцертному залі "Ювілейний". Окрім маленьких херсонців, на свято завітали переможці та лауреати з Миколаєва, Ніжина, Хмельницького і Чернігова.

Медалісти та лауреати отримали заслужені відзнаки, дипломи та подарунки, зокрема матеріали для творчості, книги і каталоги конкурсу. Довершили незабутні враження від свята казкова розважально-ігрова програма «Пригоди тітоньк ... Читати далі »

Переглядів: 600 | Додав: Admin | Дата: 02.02.2015

Шановні представниці Жіночого клубу «Ініціатива», дорогі херсонці!

13 січня о 24. 00 у Свято-Успенському соборі Херсона (соборі Успіння Пресвятої Богородиці) відбудеться нічна літургія. Щиро запрошую вас долучитися до цього служіння, аби ми разом з вами традиційно у спільній молитві об'єднали наші серця заради мирного, щасливого, стабільного 2015 року. До зустрічі на вулиці Соборній, 5!

З повагою,
президент Жіночого клубу «Ініціатива»
Зоя Бережна

Переглядів: 464 | Додав: Admin | Дата: 13.01.2015

Шановні херсонці!

Щиро вітаю вас, ваших рідних та близьких вам людей із Новорічними та Різдвяними святами!

Зимові свята ми любимо з дитинства - бо вони уособлюють для кожного з нас домашнє тепло, радість спілкування у родинному колі, очікування духовного оновлення та змін на краще. Бажаю, щоб великі зимові свята щедро подарували вам добро, любов, злагоду, благодатні здобутки, які є джерелом щастя й добробуту. Хай рік прийдешній стане щедрим на приємні події, а світле Різдво подарує упевненість у вічних істинах та власних силах, щасливою зорею засяє у ваших оселях, принесе вам і вашим родинам міцне здоров'я, любов і благополуччя! Нехай удача, здоров’я та с ... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: Admin | Дата: 31.12.2014

Голова координаційної ради Херсонської міської громадської організації дітей-інвалідів «Світло надії» Катерина Корчагіна нещодавно відзначила настільки красивий ювілей, що Міністерство соціальної політики України у своєму вітанні згадало значно скромніший вік... Жіночий клуб "Ініціатива" щиро вдячний справжній Легенді Херсона за безкінечні добрі справи, безмежну енергію і дружбу протягом багатьох років! Нехай наша ялинка, прикраси до неї та інші теплі дарунки засвідчують шановній Катерині Борисівні та її організації нашу глибоку повагу і любов! До нових зустрічей! Многая літа!!! ... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: Admin | Дата: 23.12.2014

19 грудня у Центрі Матері та Дитини Жіночий клуб "Ініціатива" вітав 7 мам та їх діток з Херсона і Алчевська. Опісля Дня Святого Миколая тут очікували на поповнення з Макєєвки та Луганська... Ми щиро бажаємо мамам та їх діткам щасливого нового року, тепла, здоров'я, любові, надійності і продовжуємо підтримувати мешканців Центру у будні та свята! ... Читати далі »

Переглядів: 567 | Додав: Admin | Дата: 21.12.2014

Під час святкового вогника для заснованого "Ініціативою" Клубу трійнят ми з величезним задоволенням спостерігали за тим, як зросли наші веселі друзі! Вони стали набагато сміливішими і мають чимало приємних новин.

Трійнята Липські цього року пішли у 1 клас 52 школи, Юрченки стали першокласницями ЗОШ N54. Настя Козловська здобула 1 розряд із шахів, усі - без винятку - Кузюки на "відмінно" закінчили початкову школу, а талановиті Сугаки стали ведучими дитячої програми ХОДТРК "Скіфія"! Радіємо, вітаємо, пишаємося!!! Нехай Святий Миколай ніколи не приходить до вас із різочками... ... Читати далі »

Переглядів: 554 | Додав: Admin | Дата: 20.12.2014