Головна » 2016 » Травень » 17 » День Матері
15:45
День Матері

До Міжнародних днів матері та сім'ї Херсонська міська громадська організація "Жіночий клуб "Ініціатива" і батьківський центр «Kpoшкa» провели парад майбутніх мам "Пузики-карапузики" та святкові урочистості в Обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Миколи Куліша.

Творчі, активні і позитивно налаштовані майбутні мами збираються на фестиваль "Пузики-карапузики" четвертий рік поспіль. Для деяких родин це вже традиційне свято: їхні мами виховують маленьких дітей і беруть участь у заході вдруге. Цього року на фестивалі зареєстровано рекордну кількість учасниць - понад 50! Для них організували малювання внутрішнього стану вагітних, вправи на дихання і релаксацію, майстер-класи з використання слінгу, художній розпис животиків... Звичайно ж, були подарунки і призи - за талановиті номери концертної програми і успішний виступ у численних конкурсах.

Майбутні мами утворили дві команди залежно від того, на кого вони очікують - хлопчика чи дівчинку - і красивим святковим парадом пройшли від Покровського скверу через вулицю Суворовську до пам'ятника Григорію Потьомкіну, а також куточка закоханих у Потьомкінському сквері. Увечрі ж учасниці фестивалю майбутніх мам "Пузики-карапузики" долучилися до святкових урочистостей в Обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Миколи Куліша.

Ha святі зустрілися представники влади різних років, ветерани, молодь і, звичайно ж, діти з єдиного в Україні Клубу трійнят, який заснувала і підтримує «Ініціатива». Перед глядачами виступали заслужені херсонські артисти, a також творчі колективи «Радість», «Едельвейс», "Чудеса", "Амані данс" і багато інших. Відзначення Дня Матері в Херсоні триває вже 13 років - за цей час у місті з'явилася Алея Духовності і Покровський сквер, проведено чимало благодійних акцій (зокрема, "Підготуй сироту до випускного балу") і вшановано десятки матерів-героїнь, багатодітних мам, жінок-спорсменів, учителів, лікарів, капітанів - усіх тих, кого об'єднало всеохопливе слово "Материнство". Цього разу серед матерів, що отримали відзнаки у різних номінаціях, були Тамара Жирнова, Емма Сизих, Тетяна Князева, Зоя Демченко та чимало інших шановних, працьовитих і креативних матусь. Особливі емоції викликала увага до матерів воїнів, які загинули у зоні АТО, та спогади про мам і бабусь-янголів, які нас залишили. Завершила зустріч передача благодійних коштів Херсонській громадській організації "Серце матері".

Відеосюжет про свято на ТРК "Скіфія" http://skifija.ua/video/url/tavrijski_novini_vipusk_za_17_travnja_2016_r 

Більше фото тут

Переглядів: 1127 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0