Головна » 2016 » Червень » 1 » "Планета дитинства"
13:48
"Планета дитинства"

До Міжнародного дня захисту дітей у Херсоні пройшов перший міський фестиваль "Планета дитинства", який об'єднав мистецькі школи, творчі організації та студії дитячого розвитку.

Головний організатор фестивалю "Планета дитинства" - Херсонська міська громадська організація "Жіночий клуб "Ініціатива" - у Міжнародний день захисту дітей вирішила об'єднати організації, студії та колективи, діяльність яких пов'язана із розвитком та здоров'ям маленьких городян. На єдиному сонячному майданчику та в тіні від дерев Покровського скверу у центрі Херсона мешканці "Планети дитинства" та їх батьки долучилися до цікавих інтелектуальних і творчих ігор та конкурсів, а також познайомилися з численними дитячими студіями та організаціями - і зокрема з представниками єдиного в Україні Клубу трійнят.

Жіночий клуб "Ініціатива" заснував Клуб трійнят 11 років тому. Сьогодні він об'єднує 10 херсонських родин, які давно вже є справжніми друзями, що разом їздять відпочивати на море і завжди зустрічаються у свята. Новий фестиваль "Планета дитинства" трійнятам сподобався - організатори обіцяють зробити його традиційним.

Протягом дня всі учасники фестивалю "Планета дитинства" отримували святкові дарунки та виконували різноманітні творчі номери і спортивні показові виступи у знак вдячності. Особливо зворушливим був веселий запальний танок від громадського об'єднання родин із так званими "сонячними дітьми" - його вони виконували у нових, подарованих "Ініціативою" костюмах. Щастя і захисту всім нашим дітям та їх батькам!

   

   

   

   

   

   

   

Відеосюжет про херсонський фестиваль "Планета дитинства" на телеканалі espreso.tv   http://espreso.tv/video/50103 

Переглядів: 1140 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0