Головна » 2012 » Квітень » 11 » Усі благодійні акції ми здійснюємо за підтримки міського голови!
23:35
Усі благодійні акції ми здійснюємо за підтримки міського голови!
Минуло 10 років відтоді, коли керівником міста херсонці обрали Володимира Сальдо. 30 березня 2002 року він вперше переміг на виборах Херсонського міського голови, а 12 квітня 2002 року склав урочисту присягу вірно служити громаді Херсона та одержав символічний ключ від міста з рук свого попередника – Миколи Ординського.

Кажуть, що вибір професії – це друге народження людини. Будівельник за фахом, В.Сальдо обіймає посаду, що за світовою практикою є господарською, де кожний наступний рік роботи додає досвіду, чіткого бачення подальших перетворень, результативності конкретних справ.

Під час урочистої сесії міської ради, що відбулася 10 років тому, звертаючись до громади, В.Сальдо зазначив: «Сподіваюсь, що висловлю загальну думку присутніх: тут немає переможців і переможених, є – люди, яким херсонці довірили керівництво містом у складні і суперечливі часи соціально–економічних перетворень, які ще далеко не завершені».

Зараз, через призму набутого досвіду він підкреслює: «Бути мером – не важко, а ось працювати мером – нелегко. Як керівник зі значним стажем я розумію, що одна людина не в змозі відродити славу міста, вивести його на новий рівень. Для цього потрібно об’єднати команду активних, перспективних, професійних, і головне – небайдужих людей, для яких спільним є служіння громаді та Херсону».

До речі, жоден з чисельних керманичів міста, починаючи з 1944 року, не мав честі служити громаді стільки років поспіль.

 

Переглядів: 552 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0