Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 28 29 »
27 вересня у Новій Каховці стартував VI Міжнародний інвестиційний форум «Таврійські горизонти: привабливість, співробітництво, інвестиції, економічний розвиток». "Таврійські горизонти" — це щорічна міжнародна платформа для діалогу ділових кіл, що спрямована на сприяння економічному розвитку та установленню прямих ділових відносин. У 2012-му в заході беруть участь понад 350 осіб, серед них гості з Австрії, Аргентини, Білорусі, Бельгії, Болгарії, Угорщини, Греції, Грузії, Індії, Китаю, Саудівської Аравії, Латвії, Литви, Молдови, Польщі, Росії, Румунії, Словаччини, США, Туреччині, Франції, Швейцарії, Естонії, Південно-Африканської Республіки.

На адресу організаторів та учасників VI Міжнародного інвестиційно ... Читати далі »
Переглядів: 441 | Додав: Admin | Дата: 28.09.2012

У жіночому клубі «Ініціатива» - поповнення! Ми радо вітаємо в нашому гурті нових представниць, що написали заяви про вступ до нашої громадської організації! Це дівчата - учасниці параду наречених:

    Анастасія Кондратьєва,
    Ганна Бальоха,
    Вікторія Піжевська,
    Ларіна Петрова,
    Аліна Біленко,
    Ірина Січ,
&nb ... Читати далі »
Переглядів: 708 | Додав: Admin | Дата: 21.09.2012

Разом із яскравими враженнями та ексклюзивними фотографіями усі учасники параду наречених і карнавалу карапузів – а це близько 1000 осіб! – отримали відповідні дипломи на згадку про День міста-2012. Ці документи варто ретельно зберігати у сімейних архівах, адже в майбутньому володарі найбільшої кількості сертифікатів будуть отримувати спеціальні призи від жіночого клубу «Ініціатива»!

Під час підбиття підсумків свята у залі сесій ... Читати далі »
Переглядів: 540 | Додав: Admin | Дата: 18.09.2012

Наш обласний центр красиво і піднесено відсвяткував свій 234-й день народження! З цієї нагоди місто отримало чимало гідних дарунків. Жіночий клуб «Ініціатива» на високому рівні реалізував три яскраві проекти: фестиваль квіткових килимів, парад наречених і карнавал карапузів. Кожна з цих подій була детально продумана та організована, ми спрацювали ефективно, єдиною командою і за підтримки численних городян. За поданням жіночого клубу «Ініціатива» Херсон увійшов до Національної книги рекордів України відразу у двох номінаціях: «Наймасовіший марш наречених» та «Найчисленніший парад карапузів». Наш президент, секретар міської ради Зоя Бережна запропонувала, щоб ці почесні дипломи першими потрапили до найактивніших ... Читати далі »
Переглядів: 844 | Додав: Admin | Дата: 16.09.2012

Вечірній сон закоханого літа
І руки, магнетичні уночі.
Вродлива жінка, ласкою прогріта,
Лежить у літа осінь на плечі.

Ліна Костенко

Символи вересня - журавлині ключі у високому небі при відльоті у вирій, стиглі яблука в садах, перший золотий лист на дереві… А ще вересень дарує нам надзвичайно приємні емоції, теплі відчуття і непідробну радість з нагоди народження дуже яскравих представниць жіночого клубу «Ініціатива»:

  03.09 -Ольга Євгенівна Лаєвська
  06.09 -Олена Юріївна Бочкова
  07.09 -Катерина Олександрівна Щедролосєва
  11.09 -Наталя Петрівна Вєтошкіна
  11.09 -Валентина Василівна Малова
  14.09 -Інна О ... Читати далі »
Переглядів: 703 | Додав: Admin | Дата: 09.09.2012

Жіночий клуб «Ініціатива» розширює коло друзів і знайомиться з досвідом роботи кращих представників третього сектору! Днями ми повернулися зі Львова, де відбувся тренінг «Посилення ролі громадських організацій в розвитку громади».

Разом з активістами Центральної, Північної, Південної та Східної України, а також АР Крим ми зміцнювали знання і навики щодо міжсекторного партнерства та вивчали успішний досвід діяльності львівських громадських організацій. ... Читати далі »
Переглядів: 421 | Додав: Admin | Дата: 03.09.2012

Жіночий клуб «Ініціатива» разом з усією країною натхненно і радісно зустрічає новий навчальний рік! Наш президент, секретар міської ради Зоя Бережна, керівник ветеранського клубу «Патріот Вітчизни» Тамара Жирнова та приватний підприємць Геннадій Севастьянов зранку зі щедрими дарунками відвідали Херсонський навчально-виховний комплекс – загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №9 , яку очолює представниця клубу Людмила Мартинюк. Нещодавно директор школи відзначила славний ювілей – і ми також радо вітали нашу вірну, мудру, елегантну пані з приємної іменинної нагоди… Цей навчальний заклад, без сумніву, є одним із кращих в місті, його колектив бере участь в усіх без винятку акціях жіночого клубу. Ми щиро вдячні шановній Людмилі Володимирівні за її досвідченість, чуйність, відкритість та незгасаючий оптимізм! ... Читати далі »
Переглядів: 458 | Додав: Admin | Дата: 01.09.2012

В одній із перших незалежних країн колишнього СНД - Латвії - є дивовижний фестиваль квіткових килимів. Він проходить у місті Вентспілс вже 12 років. Захід є міжнародним: цього серпня у ньому взяли участь херсонці! Представниця жіночого клубу «Ініціатива», керівник магазину «Жасмін» Світлана Іванівна Кордяк не просто спостерігала за унікальними чарівними перетвореннями Вентспілса, але й власними руками разом зі своєю командою створила захопливий квітковий килим!
    
Щойно херсонці повернулися у рідне місто, вони вирішили провести фестиваль квіткових килимів у Херсоні. Сміливу ідею першим підтримав жіночий клуб «Ініціатива». Ми переконані, що наш новий проект вразить усіх городян і гостей Хе ... Читати далі »
Переглядів: 641 | Додав: Admin | Дата: 25.08.2012

Президент жіночого клубу «Ініціатива», секретар міської ради Зоя Бережна провела робочу нараду з підготовки параду наречених, який заплановано на 15 вересня. Голова оргкомітету Олена Фальченко (весільне агентство «Дежньов»), Інна Донскова (модний весільний дім «Принцеса») та Оксана Пономарьова (магазин весільного вбрання «Щасливий день») дружно привітали своїх колег - нових учасниць цьогорічного заходу. Ось їхні імена: Тетяна Бондаренко (салон «Попелюшка»), Наталя Андрусяк («Барбі плюс»), Наталя Полєвик («Красотка») та Наталя Кравченко (інший салон «Красотка»). Це була зустріч справжніх патріотів нашого міста, які надають найбільш якісні послуги і кожного дня докладають максимум зусиль для того, щоб краса вряту ... Читати далі »
Переглядів: 422 | Додав: Admin | Дата: 22.08.2012

Підготовка до ІІІ параду-карнавалу карапузів у розпалі! Під час робочої наради ми влаштували справжню «мозкову атаку», шукаючи оригінальні ідеї для найбільш успішної реалізації цього унікального проекту. До участі в святі 15 вересня запрошуємо всіх батьків та їх малюків, а також державні й приватні освітянські установи! Місто має побачити обличчя своїх талановитих майбутніх господарів! Оргкомітет із проведення ІІІ параду-карнавалу кара ... Читати далі »
Переглядів: 452 | Додав: Admin | Дата: 20.08.2012