Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 28 29 »
Студія східного танцю «АМАНІ данс» запрошує вас опанувати мистецтво східних танців!
    
Час відволіктися від повсякденного життя, відчути себе привабливою, граціозною, впевненою в собі жінкою!
    
Для цього танцю не існує обмежень: дівчата та жінки будь-якого зросту, ваги, віку та фізичної підготовки можуть займатися, розвиваючи своє тіло, зміцнюючи здоров’я та продовжуючи молодість. Східний танець розкриє нові можливості та навчить вас володіти своїм тілом!
    
Проводить заняття найкрасивіша, найрухливіша, найвірніша представниця жіночого клубу «Ініціатива», лауреат найпрестижніших Міжнародних танцювальних конкурсів Інна Бережна! ... Читати далі »
Переглядів: 470 | Додав: Admin | Дата: 29.07.2012

У жіночому клубі «Ініціатива» - поповнення! Ми радо вітаємо нових чудових представниць, які приєдналися до наших дружних лав:

Оксана Сергіївна Матусевич        
Наталя Володимирівна Петренко        
Катерина Володимирівна Кириченко        
Олена Іванівна Горбунова        
Тетяна Юріївна Аракчеєва
Наталя Михайлівна Лагутенко
    
Насправді в гурті набагато легше відчувати себе сильними! Ми щиро дякуємо за підтримку усім нашим однодумцям – зокрема, пану Річарду Вестфалю з Німеччини, який дав високу оцінку нашому сайту та висловлює гідну повагу до всіх наших добрих справ. ... Читати далі »
Переглядів: 375 | Додав: Admin | Дата: 26.07.2012

25 липня 2012 року в магазині «Учбова книга» (м. Херсон, вул. Декабристів, 22) з 14.00 до 17.00 відбудеться зустріч з практикуючим психологом Валентиною Василівною Маловою. Тема зустрічі - «Гендерні відносини в родині».

Ви зможете отримати професійну консультацію, почути рекомендації, поставити важливі для вас питання.
    
Запрошуються всі бажаючі!

Переглядів: 442 | Додав: Admin | Дата: 23.07.2012

Давній друг жіночого клубу «Ініціатива», заслужений артист РФ та України, кандидат педагогічних наук, професор, соліст Державного академічного большого театру Росії Олександр Цілінко очолив журі III Міжнародного фестивалю-конкурсу «Дорогами успіху» у Залізному Порту. Організатори міжнародного проекту творчого розвитку дітей та молоді «Діти XXI століття» об’єднали художні колективи різних культур з далеких куточків Росії (Ставропольський край, Республіка Саха, Республіка Калмикія, Камчатський край) та Херсонщини.
    
Свою майстерність діти демонстрували в вокально-хоровому, хореографічному та образотворчому жанрах. Лауреатом II премії в жанрі естрадної пісні стала учениця херсонської музичної школи №1 Катерина Кузнєцова. ... Читати далі »
Переглядів: 487 | Додав: Admin | Дата: 19.07.2012

Делегація херсонського навчально-естетичного комплексу «Художня школа» щойно повернулася із Чехії, де відбулася традиційна мистецька акція «Арткемп». Наш навчальний заклад уже давно співпрацює з Інститутом мистецтва та дизайну міста Плзень: тільки програма обміну студентів має 8-літню історію.
    
Як повідомила директор художньої школи, представниця жіночого клубу «Ініціатива», доцент Юлія Володимирівна Сліпіч, цього року під час «Арткемпу» наші земляки представили виставку «Мистецтво і буква». Талановиті роботи українців привернули неабияку увагу відвідувачів та учасників заходу із різних країн Західної та Східної Європи, США та інших куточків земної кулі. ... Читати далі »
Переглядів: 424 | Додав: Admin | Дата: 16.07.2012

Представниця жіночого клубу "Ініціатива" Ганна Кряжева разом зі Світланою Адвокатовою написала слова та музику гімну фестивалю талановитих дітей-сиріт "Щасливі долоні", який відбувся у Міжнародному дитячому центрі "Артек". Херсонська вокально-естрадна студія "Дебют" під керівництвом Ганни Кряжевої стала переможцем заочного конкурсу фестивальних програм «Артек-шоу» і виграла пільгові путівки для відпочинку у легендарному Міжнародному дитячому центрі. Гімн фестивалю талановитих дітей-сиріт "Щасливі долоні" у виконанні студії «Дебют» увійшов до диску, який буде випущений за підсумками фестивалю. Жіночому клубу "Ініціатива" дуже приємно, що в нашому складі є такі талановиті та креативні люди! Ми радо вітаємо Ганну ... Читати далі »
Переглядів: 475 | Додав: Admin | Дата: 12.07.2012

Представники Фонду «Розвиток України», Донецького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Центру для дітей в складних життєвих ситуаціях «Місто Сонця» оглянули приміщення херсонського Центру матері та дитини, поспілкувалися з керівництвом та медичним персоналом закладу з питань організації його роботи, порядку влаштування до нього мам та дітей, їх медичного, соціального, психологічного супроводу, методів роботи з попередження відмови від немовлят у пологових будинках.

Центр матері та дитини розрахований на 10 місць (10 облаштованих кімнат для проживання, кухня, пральня, душові, санвузли, ігрові кімнати, колясочна та ін.), наразі тут перебувають 6 молодих мам з дітьми. Всього з часу відкриття закладу понад 100 жінок пройшли період соціальної адаптації у ньому, 97 немовлят врятовано від долі дитини-сироти: декілька вагітних, які до пологів перебували в Центрі, повернулися разом з новонародженими одразу до своїх рідних. ... Читати далі »
Переглядів: 450 | Додав: Admin | Дата: 10.07.2012

Сьогодні, у Різдво святого Іоанна Предтечі – день народження настоятельки Благовіщенського жіночого монастиря матінки Анастасії! Президент жіночого клубу "Ініціатива", секретар міської ради Зоя Бережна разом з усіма представницями нашого клубу щиро вітають іменинницю з днем народження та з престольним святом обителі! Ми висловлюємо матінці Анастасії глибоку повагу за її щоденну самовідданість, духовну та сподвижницьку діяльність, мудрість, відкритість і доброту!

Благовіщенський жіночий монастир у селищі Приозерне Білозерського району Херсонської області колись був одним із найкрупніших в Україні. Сьогодні на його території віруючі відновлюють обитель. За 2 роки зроблено дуже багато, але попереду ще дуже багато роботи. Жіночий клуб «Ініціатива» у День Матері провів благодійну акцію «Від серця до душі» та передав монастирю кошти, зібрані на його відновлення. Ми продовжуємо брати участь у відродженні святині! А матінці Анастасіїї бажаємо здоров’я, витримки, піднесення, Божої благодаті на многая літа! ... Читати далі »
Переглядів: 431 | Додав: Admin | Дата: 07.07.2012

У мережі дитячих магазинів «Чух-чух», яку очолює представниця жіночого клубу «Ініціатива» Наталя Вєтошкіна, триває тематичне літо. Кожного тижня тут влаштовують нові та веселі акції, що передбачають суттєві знижки та приємні подарунки! У певні дні покупців хочуть бачити у купальних костюмах, яскравих капелюхах тощо…
    
Ми радимо вам стежити за афішею тематичних тижнів, аби не пропустити цікаві акції та отримати свою часточку щастя! Усе дуже легко і просто!
Переглядів: 655 | Додав: Admin | Дата: 06.07.2012

Настав час сердечно вітати наших дорогих представниць жіночого клубу «Ініціатива», які святкують день народження у липні! Запам’ятайте, шановні, головних героїнь місяця!

04.07 - Тетяна Сергіївна Підгородецька
08.07 -Ірина Павлівна Свинаренко
08.07 -Лариса Євгенівна Пєлих
08.07 -Марина Олександрівна Майстренко
08.07 -Ганна Костянтинівна Йорж
16.07 -Наталя Іванівна Дікал
17.07 -Алла Дмитрівна Работягова
22.07 -Жанна Анатоліївна Зубенко
24.07 -Ніна Іванівна Герценюк-Гречана
25.07 -Надія Володимирівна Біжонова
25.07 -Анжеліка Антонівна Коломойцева
29.07 -Світлана Олексіївна Дудченко
... Читати далі »
Переглядів: 520 | Додав: Admin | Дата: 04.07.2012