Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 28 29 »
Переглядів: 413 | Додав: Admin | Дата: 19.08.2012


Переглядів: 393 | Додав: Admin | Дата: 17.08.2012

Все більше весільних салонів виявляють бажання взяти участь у проведенні параду наречених, який захопливо «засніжить» наше місто 15 вересня. Гідний для наслідування приклад і активну життєву позицію щодо цього питання демонструють представниці жіночого клубу «Ініціатива»: голова оргкомітету свята Олена Фальченко (весільне агентство «Дежньов»), Інна Донскова (модний весільний дім «Принцеса») та Оксана Пономарьова (магазин весільного вбрання «Щасливий день»). До речі, пані Оксана днями відзначила день народження! Під час робочої наради ми щиро привітали нашу Фею разом з іншою прекрасною іменинницею літа – начальником відділу виховної роботи Херсонської державної морської академії Вікторією Пішко. Цього року в параді наречених братимуть участь і моряки, і малюки, і справжні подружні пари! ... Читати далі »
Переглядів: 409 | Додав: Admin | Дата: 15.08.2012

Переглядів: 438 | Додав: Admin | Дата: 14.08.2012

Учасниці конкурсу «Міс Бікіні Херсон 2012» провели благодійну акцію зі збору коштів на реабілітацію Максима Наливкіна – 12-річного херсонця, який потрапив до реанімації з інсультом, витримав дуже складні хірургічні втручання і зараз потребує післяопераційної реабілітації у Німеччині.
    
«В усіх світових конкурсах краси номінація «Міс Благодійність» є однією з найпрестижніших - в Україні вона присутня тільки в одному зі змагань. Ми вважаємо, що красуні разом із винятковими зовнішніми даними повинні мати гармонійний внутрішній світ. Також подібні акції привертають увагу суспільства на необхідність допомогти тим, хто цього потребує», - прокоментувала захід голова оргкомітету «Міс Бікіні Херсон» Анастасія Корсун.
    
У кожної з конкурсанток були опломбовані скриньки для збору коштів. Прогягом дня дівчата звертали ... Читати далі »
Переглядів: 389 | Додав: Admin | Дата: 12.08.2012

Благодійна акція «Збережемо здоров’я жінки» набирає обертів! Директор фірми «Гувернер» Ганна Лісова особисто оплатила виготовлення перших 50 скриньок для збору коштів на придбання мамографа, власним транспортом привезла їх до свого офісу на вулиці Декабристів і вже координує їх розповсюдження. Ініціативу керівника «Учбової книги» підхопив підприємець-будівельник Артур Карапетян: він також виділив 1000 гривень для партії наступних 50 скриньок.
    
Перші екземпляри вже установлені в усіх магазинах «Учбової книги». Юлія Сліпіч розмістила скриню в галереї «Синій кіт», Олена Фальченко – у скадовській крамниці «Джем», а подружжя Ганни та Олександра Синьковських – у ВАТ «Міжнародне агентство з пр ... Читати далі »
Переглядів: 377 | Додав: Admin | Дата: 10.08.2012

Високі серпневі зорі спалахують найяскравіше. Наймолодший син Матері-Літа, а також найщедріший зі своїх братів приносить людям найбагатші дари Землі-неньки. Останній місяць літа дарує нам незабутнє сонце, в променях якого жіночий клуб «Ініціатива» піднесено поздоровляє з днем народження наших чарівних представниць – іменинниць серпня: ... Читати далі »
Переглядів: 739 | Додав: Admin | Дата: 09.08.2012

Жіночий клуб «Ініціатива» продовжує громадську акцію «Збережемо здоров’я жінки» зі збору коштів для придбання мамографа, який коштує 750 тисяч гривень і буде встановлений у міському мамологічному центрі. Це дасть можливість безкоштовного обстеження жінок міста.
    
Під час робочого засідання жіночий клуб затвердив звернення до керівників-добродіїв із проханням приєднатися до акції «Збережемо здоров’я жінки» та установити на підприємствах скриньки для збору коштів від відвідувачів (покупців або клієнтів). ... Читати далі »
Переглядів: 436 | Додав: Admin | Дата: 07.08.2012

Жіночий клуб «Ініціатива» проводить та підтримує тільки унікальні проекти! Одним із них є конкурс краси «Міс Бікіні Херсон 2012». Це літня акція, орієнтована не тільки на зовнішню красу дівчат, але й здоровий, спортивний спосіб життя. Уперше конкурс відбувся у 2011-му. Цього року він став міжнародним завдяки учасниці із Росії.
    
Проект триває з червня по серпень і супроводжується відеощоденниками від телеканалу KRATU. У процесі підготовки та розвитку учасниці пройшли кастинг, морську фотосесію, благодійну акцію для дітей Херсона, наполегливі заняття у фітнес-клубі та перші етапи змагання з зірковим журі та палаючим вогняним шоу. ... Читати далі »
Переглядів: 468 | Додав: Admin | Дата: 01.08.2012

Жіночий клуб «Ініціатива» готується до традиційного параду наречених! Цей унікальний, єдиний в Україні захід ми проводимо кожного року у День міста. Неперевершене білосніжне дійство захоплює подих усіх, хто його бачить… Насправді ж у Херсоні найкрасивіші, найбільш елегантні та розумні дівчата, які варті кохання і поваги найкращих чоловіків! Оргкомітет свята 2012-го року готує чимало сюрпризів. Ми запрошуємо і вас долучитися до цього захопливого креативного процесу!
    
Шлюбні агентства, весільні салони та компанії з організації свят мають чудову нагоду гідно представити свою діяльність. Наречені всіх часів і народів можуть схвилювати усе місто в образі красивої принцеси – незалежно від того, чи ви вже уклали шлюб або він поки що у ваших мріях та планах. А ще нам цікаво почути ваші пропозиції та ідеї! ... Читати далі »
Переглядів: 431 | Додав: Admin | Дата: 31.07.2012