Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 28 29 »
27 жовтня жіночий клуб "Ініціатива" відвідав Покровський монастир селища Музиківка. Таким чином стартувала духовна акція "Від серця до серця кожної людини".

Храм на честь Покрови Пресвятої Богородиці був збудований у 1858 році. У 1937-му його переобладнали під клуб. 14 жовтня 2009 року в Музиківці відкрили Покровський монастир - перший діючий монастир у Херсонській єпархії. Нагадаємо, що того ж 2009 року у травні жіночий клуб "Ініціатива" установив пам’ятник Покрові Пресвятої Богородиці – на місці колишнього Покровського храму.
Переглядів: 501 | Додав: Admin | Дата: 28.10.2012

Під час розширеного робочого засідання в Херсонському музичному училищі жіночий клуб "Ініціатива" розглянув надзвичайно важливі організаційні питання. Ми прийняли до клубу чимало нових представниць, привітали з ювілеєм завідувачку театрального відділення Таврійського ліцею мистецтв Ольгу Каганову та надихнули одного із засновників нашої організації Володимира Сальдо на перемогу у виборах 28 жовтня!

Головний лікар комунального закладу обласної ради «Херсонський обласний онкологічний диспансер" Ірина Сокур розповіла про хід акції "Збережемо здоров'я жінки", а керівник цього проекту Ганна Лісова запропонувала нові конструктивні ідеї щодо зустрічей з мамологами та роботи зі скриньками. На рахунок акції вже п ... Читати далі »
Переглядів: 447 | Додав: Admin | Дата: 26.10.2012

Переглядів: 359 | Додав: Admin | Дата: 25.10.2012

Сьогодні Архієпископ Херсонський і Таврійський Іоанн нагородив секретаря Херсонської міської ради Зою Яківну Бережну орденом Української православної церкви святого рівноапостольного князя Володимира І ступеня!

Президент жіночого клубу «Ініціатива» здобула високу відзнаку за заслуги перед Українською православною церквою, реалізацію численних проектів разом із Херсонським єпархіальним управлінням, спільні зусилля заради піднесення духовності в нашому місті.

Нагородження відбулося у день пам’яті преподобного Варсонофія Херсонського, під час святкового богослужіння у Свято-Духівському кафедральному соборі. Тут згадали історію спорудження скульптури Покрови Божої Матері, першої в Україні Алеї Духовно ... Читати далі »
Переглядів: 405 | Додав: Admin | Дата: 17.10.2012

Жіночий клуб "Ініціатива" старанно і наполегливо готувався до свята Покрови Пресвятої Богородиці. У цій добрій справі нам допомогли численні городяни, ми продумали цікаву та насичену програму, провели акції із благоустрою Покровського скверу – і в підсумку в Херсоні вперше пройшов проникливий і піднесений День Духовності!

14 жовтня відбулося відкриття Алеї Духовності: її стенди висвітлюють історію Херсона від дня заснування до нашого часу. Тут представлені 17 православних храмів у хронологичній послідовності відповідно до дати їх створення. Подібна Алея, споруджена за підтримки нашого клубу, є першою в Україні!
Переглядів: 527 | Додав: Admin | Дата: 14.10.2012

Дитячому будинку "Теремок" Херсонської обласної ради виповнилося 90 років! З цієї нагоди в обласному академічному музично-драматичного театрі імені Миколи Куліша влаштували унікальну виставку поробок і грандіозний концерт. Організувала свято президент жіночого клубу "Ініціатива", секретар Херсонської міської ради Зоя Бережна.

На ювілей "Теремка" гості прийшли з гідними дарунками! Одним із них був іменинний торт - неодмінний атрибут казкового дня народження! Керівник проекту "Парад карапузів" Олена Петренко передала колективу сертифікат Національного реєстру рекордів України "Наймасовіший дитячий карнавал" - за активну участь у відзначенні Дня міста. Талановиті дітки виступали на одній сцені разом із засл ... Читати далі »
Переглядів: 447 | Додав: Admin | Дата: 10.10.2012

Своєю неповторністю живем.
Ми різні кожним роком, кожним днем,
А у тобі така космічна сила:
Багато вогнищ у житті ти запалила...

Людмила Яцура

Дозволяючи помилуватись останніми квітами року, жовтень покриває землю то листом, то сніжком. Місяць справжньої золотої осені надзвичайно щедрий на свята: День Вчителя і Юриста, день апостола-євангеліста Іоанна Богослова, Свята Покрова, день народження нашого президента і багатьох інших прекрасних представниць жіночого клубу «Ініціатива»:
    
02.10 Ірина Анатоліївна Скрипка
02.10 Олександра Григорівна Альохіна
03.10 Зоя Яківна Бережна
03.10 ... Читати далі »
Переглядів: 762 | Додав: Admin | Дата: 08.10.2012

Південний Херсон разом з усією нашою державою відзначає два дуже важливі професійні свята: День юриста і День вчителя! З цієї нагоди в області провели низку яскравих концертів та визначили кращих фахівців своєї справи. Грамотами Міністерства юстиції України нагороджено лише двох професіоналів нашої області! Однією з них є представниця жіночого клубу "Ініціатива", приватний нотаріус Інна Бережна!

Інша наша представниця - директ ... Читати далі »
Переглядів: 481 | Додав: Admin | Дата: 06.10.2012

Якими словами найкраще привітати нашого президента?
Згадати її біографію, перерахувати нагороди та здобутки?
Чи принагідно влаштувати полеміку з тими, хто інколи намагається з нею сперечатися?

Насправді ми можемо все робити дуже успішно… Потужна команда жінок, об’єднаних нею майже 10 років тому. Кожна з нас ішла своєю стежиною, приділяла чимало часу своїй роботі, родині – і ось на нашому життєвому шляху зустрілася Вона. Жінка-Ініціатива, яка якоюсь Великою силою захопила наші серця і сказала: ми маємо бути разом, нам треба стати духовно сильнішими задля допомоги тим, хто цього потребує!

І почалися нові Справи – великі й маленькі – за підтримки численних городян. Люди йшли і йдуть за нею за п ... Читати далі »
Переглядів: 508 | Додав: Admin | Дата: 03.10.2012

1 жовтня в Україні відзначається День людей поважного віку! З цієї нагоди жіночий клуб "Ініціатива" у навчально-виховному комплексі №9 організував святковий вечір для ветеранської організації "Патріот Вітчизни". Ми стали свідками унікального концерту з виразними вокальними та танцювальними номерами і підготували для наших друзів чудові дарунки. На параді наречених клуб "Патріот Вітчизни" представив досить потужну команду - 10 осіб! К ... Читати далі »
Переглядів: 391 | Додав: Admin | Дата: 01.10.2012